Ostatnio na krotkiej w piatek zyski i szkoda, ze nie poczekalem do 60 zeta bo bym ponad 100 k wyciagnal zysku. Myslalem, ze dzis smiec odbije i kupilem po ok 61,87 i SL ustawilem na 61,5 i czesc 61,4. Wywalilo mnie z hikiem.
Wsiadłem ponownie. Na Orlenie zarobilem sporo wiec można sie zabawic na kołeczko z obs.ra.nym rynkiem hehe wiecznie spadac nie bedzie
A tak by the way, niebawem INM poniżej ceny emisyjnej 12 groni.
Jak ta mega emisja nie dojdzie do skutku, bo kto to obejmie w tej cenie to the end na VR marzeniach:)
A uj mnie invention teraz obchodzi co ? Gahaha
Jęczysz wtopiarzu z OZE jakbys mial okres. Pisalem wielecrazy wiec w koncu zapamietaj. Invention obecnie w portfelu mam taka drobnuze ze zal pisac i po to by o nim nie zapomnieć hahahaha
260 k dal mi razem z syfblue zarobic w 2020-2022 roku wliczac tez straty.
Wroce do niego jak zwiekszo sie dzienne obroty do min 150 k zl dwie sesje pod rzad i m9ge nawet zbierac po 25 gr bo to i tak wiele taniej niz srednia sprzedazy hehehe
A co do orlenu
Dzis 3 wejscia i 2 wyjscia
1 wejscie 61,87 SL 61,5 61,4
2 wejscie 60 SL 59,50
Strata lacznie prawie 5 k
3 wejscie 59 - info w czasie na forum orlen i przy 60 zeta odrabiam straty.
Tak wiec misiu nie mam teraz czasu na jakies drobnice na rynku njusmiec, za duzo ciekawych i plynnych spółek.
No i kilka razy na duzo plus pobawilem sie na krotka sprzedaż :)
Stary wczoraj, haha
"Juz teraz nie sprzedaje i SL zdjąłem Czekam teraz na 5,5 dywidendę."
Stary dzisiaj rano, haha:
Mówiłem, że będzie niżej i nie kupować ! Nie ma co walczyć!
~analiza2023-03-14 09:35IP 46.77.144.*
Niech uwalą kurs i wtedy zbierać a nie łapać spadające noże !
Jakie ten chłop musi mieć pieczenie gdzie ie bądź, hahaha
I co stary? pisałem, że INM spadnie ponizej ceny emisyjnej 0,12.
Teraz już nic nie uratuje placu budowy, chyba że zaproponują ci emisję prywatną po 10 groszy.
Jak ma być 5 zł to czysty zysk, hahaha
Rzeczywiście go już INM nie interesuje. Wpis z dzisiaj z jednej ze spółek :)
Kardiolytics 200 mln a cały szpital InventionMed 22 mln ! 0 0~potencjał 2023-03-16 00:55 IP 46.77.144.*
InventionMed najtańsza spółka z branży medtech i branży VR+AR z autorkim projektem podwójnej imersji, ktora kończy budowę pierwszego na świecie szpitala za 40 mln zł. Kurs na dnie i poniżej wartości księgowej. Czas wracać na poziomy min 1 pln.
Budowa pierwszego na świecie szpitala idzie zgodnie z planem a spółka dopiero otrzyma dotację która stanowić bedzie ok 90% obecnej kapitalizacji co daje 10 gr zysku na akcje przy kursie ok 11 gr!
Kurs śmiesznie niski a akcji po prawej stronie stoi drobnica do piziomów 1 pln. Wystarczy 150-200 k na kupno i droga na 1 pln otwarta