To wspaniała spółka która daje zarabiać. Dużo tu troli które nie załapały się na tanie akcje po parę złotych.
Teraz ujadają ze mafia itp.
Obroty mówią same za siebie. Umowy są i były. Oszuści tacy jak Piotr i inni tutaj znawcy bananów które prostują własną dup.ą wypisują bełkot i oczerniają.
Nie słuchać leszczy z biedy.
Jedyne co mogą to pisać.... a inni zarabiają kasę!
To ja tylko przypomnę że legendarny Piotr udziela się na tym forum od 3 lat, w miedzy czasie kurs akcji spadł ze 100 zł na 2 zł a trole ciągle piszą że ktoś tutaj przegapił tanie akcje.
Kogo wy tutaj chcecie nabrać? Jedynie jakiegoś nowego dawce kapitału, który wejdzie tutaj na forum i da się nabrać na waszą mistyczną rakietę.
Od 3 lat piszecie to samo, super spółka, zaraz powrót na 100 zł, super ESPI, super umowy bla bla bla. Papier wszystko przyjmie co ta spółka udowadnia od lat.
To skoro spółka ci taka zła to chyba masz coś z głową nie tak ty i piotruś że od 3 lat. Piszecie pierdy na forum...
Aż tak słabe życie macie ?
No tak myślałem...
"Teraz ujadają ze mafia itp.
(...)znawcy bananów które prostują własną dup.ą.
Nie słuchać leszczy z biedy."
"Ssij bile"
To jest język marginesu. Takie nagłe ataki kryminał powiązany z zarzadem miał tutaj czesto jeszcze pare miesiecy temu. Oczywiście, jak ze wszystkim, miałem rację i tak jak poskreśliłeśz od tamtego komentarza -43%.