Akcjonariusz zajmij sie czyms serio, widze ze lubisz trolowac z rana na bankierze. Wstawiles jakies zapomniane tytuly z indie games z 4 lat do tylu. Jak tak bardzo chcesz wybielic ta firme to idz tam osobiscie do niej i zapytaj o plany i wstaw tutaj. Bo na ten moment jedyne co ta spolka ma do zaoferowania to jeszcze spadek do swojej pierwotnej ceny czyli 10 groszy za akcje a potem Upadek.
Wypisujesz głupoty, kłamiesz, świadomie wprowadzasz czytelników w błąd. Ta gra ma dopiero wyjść. Na Steam jest z komunikatem: wkrótce dostępne. https://store.steampowered.com/app/2330810/Alien_Frontier/
Dobra przyznaje sie wreszscie, wszystkie te posty ktore tu umieszczalem to byla tylk oi wylacznie spekula. No pomyslcie sami gdyby spolka faktycznie miala rosnac nie pisalbym wam zadnych good newsow tylk osam kupwoal ile sie da. Przejrzaliscie mnie... trudno wlozylem w ta spolke torche kasy.. Strace ale to nie 1 blad w moim zyciu moj najwiekszym bledem bylo wogole wypowiadanie sie na forach na temat inwestowania...
Przepraszam z powazaniem akcjonariusz, (czytaj byly wlasciciel)
Zapowiadają, że za 1 do 2. miesięcy ma ukazać się demo. https://www-reddit-com.translate.goog/r/roguelites/comments/11nuuot/i_just_announced_my_new_game_alien_frontier_its_a/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=pl&_x_tr_hl=pl&_x_tr_pto=sc https://www.reddit.com/r/roguelites/comments/11nuuot/i_just_announced_my_new_game_alien_frontier_its_a/
Cytowany post o tej gierce na reddit jest od jakiegoś LAB_games. Akcjonariusz oficjalnie dopuszcza się działań o znamionach przestępstwa, to nie jest gra Moonlit.
Wróć do treści pierwszego postu, mojego. Kiedy klikniesz na link twórcy: Moonlit Games, wyświetli ci się strona z informacją, że jest to nasz Moonlit. Kiedy na podanym przeze mnie linku reddit.com klikniesz linki: Trailer lub Steam Page, ujrzysz, że chodzi o tę samą grę. To że trailer gry na YouTubie idzie z konta LABS, nie upoważnia cię do wygłaszania, że wprowadzam czytelników w błąd dokonując czynu o znamionach przestępstwa. Równie dobrze konto mogłoby nazywać się: "cztery litery". Więc, albo wypisujesz nieświadomie bzdury, albo świadomie oczerniasz mnie i jednocześnie wprowadzasz czytelników błąd, dokonując tym samym czynu o znamionach przestępstwa. Tak więc idź człowieku, znany pod tym IP [89.64.46.*] wielonickowy spadkowy naganiaczu i nie grzesz więcej...
Znalazłem informacje, że nasz Moonlit Games w swej strukturze produkcyjnej ma linie produkcyjne: Premium i LABS. To mogłoby wyjaśniać nazwę konta LABS na YouTube z którego prezentowany jest Trailer Alien Frontier. Można odnieść wrażenie, że decydenci Moonlita chcą trzymać rzecz póki co w tajemnicy, ale farbę puścił portal igdb.com, wiążąc projekt z naszym Moonlitem (o czym w pierwszym wpisie). https://www.money.pl/gielda/moonlit-rozdzielil-projekty-na-premium-i-labs-planuje-min-7-premier-w-2020-r-6430736320718465a.html https://www.stockwatch.pl/komunikaty-spolek/moonlit,modyfikacja-planu-wydawniczego-2019-10-02,espi,20191002_012902_0000170802
Zasmucasz mnie brakiem umiejętności czytania ze zrozumieniem. Więc po cóż ci w tej sytuacji umiejętność pisania? Celem twego życia jest mamienie siebie, innych? Skojarzyłeś mi się z pewnym gościem, który twierdzi, że czarne jest białe... Cóż począć z człowiekiem, który nie przyjmuje do wiadomości lub z premedytacją kręci? Olać, bo we wklejonych przeze mnie linkach jest dość faktów, które próbując zakłamać, ośmieszasz się.
Człowieku nie ośmieszaj się!!! Przedszkolaki wiedzą, a ty nie, że Moonlit S.A. to nazwa handlowa, skrót od Moonlit Games!!! https://moonlit.games/ Zobacz co jest napisane na głównej stronie nad zapytaniem: Kim jesteśmy? Wpatrz się w logo naszego Moonlita. Przeczytaj pierwszy wpis w tym wątku, mój wpis i wejdź w podane tam linki. Zobacz jakie logo dewelopera jest zaprezentowane i jakie podane jego produkty: "Deadliest Catch: The Game", który przed laty był robiony przez naszego Moonlita i przedmiotowy "Alien Frontier". Człowieku!!! Ogarnij się lub skończ z tą eskapadą kłamstw.
Skąd ty się urwałeś? Decyzje inwestycyjne podejmujesz na podstawie forum, które jest miejscem swobodnej wymiany myśli? Obwiniasz uczestnika forum za błędy zarządzających, za odbiór produktów, za sytuację na rynkach, za niekorzystną dla ciebie grę popytu z podażą? Przecież to są czynniki kształtujące kursy. W aspekcie wiedzy, doświadczenia, panowania nad chciwością, mądrości, rozumu i obiektywizmu osiągasz nieokreślony poziom dna. Taka jest prawda o tobie graczu giełdowy. Moonlit S.A. to nazwa handlowa tej spółki i występuje ona też jako Moonlit Games, co jest jak byk widoczne (o czym wcześniej napisałem) na głównej stronie witryny internetowej spółki. Gamingowy portal igdb.com, który specjalizuje się w gamingu i ma rozeznanie i wiedzę - nie ty, łączy Moonlit Games z naszą spółką poprzez ukazanie jej loga z podpisem "Moonlit Games" oraz jej produktu w postaci "Deadliest Catch: The Game" i najwyraźniej nadchodzącego produktu "Alien Frontier". W przeciwieństwie do ciebie wiedzą co robią podpisując logo naszej spółki jako Moonlit Games. Oni są na tym rynku kimś, a ty kim? Moje wpisy oparte są na faktach, linkach, są sprawdzalne. Twoja mowa to trawa.
Jesteś niereformowalny i nie trzymasz standardów przyzwoitości w dyskusji. W efekcie z merytoryki, gdy jej brak, zbiegasz w kierunku epitetów w stosunku do adwersarza.
Poza tym wyszło szydło z wora, jakim uczciwym uczestnikiem forum jesteś. Dobrze, że Bankier publikuje główna część IP uczestników. Powyżej, pamiętam, że jako ~szczery [185.70.180.*] wyżaliłeś się pod usuniętym przez moderatora wpisem, że usuwają ci wpisy. Odnosiłeś się do usuniętego wcześniej przez moderatora wpisu dokonanego przez ~mlody [178.43.185.*]. Tym samym, w moim poczuciu, przyznałeś, że piszesz pod różnymi nickami z obu tych IP, czyli z różnych końcówek sieciowych. Pamiętam, że z [185.70.180.*] pisałeś jako wytrawny gracz, który we właściwym czasie wyszedł z dużym zyskiem z inwestycji w Moonlit. Pamiętam też, że ~młody pisał jak to utopił w Moonlicie pieniądze i obciążał winą za ten fakt, mnie. Niezła propaganda. Chociażby ostatnie wątki: ~stary_gracz [185.70.180.*], ~rzeźnikakcjonariusz [185.70.180.*]. Ach! Byłeś też swego czasu jako ~investor_jr [185.70.180.*]. Jesteś uczestnikiem farmy trolli?
W najnowszym Devlog#0 jest sporo obejrzeń i sporo dobrych opinii, również z pomysłami/radami. Nie dostrzegłem negatywnej, no chyba, że albercik bzduropisarz zaraz coś na złość wystruga. https://www.youtube.com/@labs1434
starszna żenada wstyd to wkejać panie gardeła gry na poziomie z lat 90tych radze sie do pracy wziąść bo oszukał pan sporo inwestorów podaczas 2 emisji i moga sie pozwy cywilne pojawić czego panu z calegog serca życze
albercik, tutejszy konfabulancie, intrygancie i oszuście, nie jestem Gardełą, nie mam żadnych związków z Moonlit S.A. poza posiadaniem zakupionych w ofercie publicznej i potem dokupowanych na rynku regulowanym, akcji tej spółki. Byłeś pan o tym informowany, kiedy wcześniej wypisywałeś te wyssane z palca bzdury. Więc kłamiesz z premedytacją. Wcześniej pisałeś, że to projekt nie naszego Moonlita, teraz go ośmieszasz, dyskredytujesz, bo już go najwyraźniej uznałeś za projekt naszego Moonlita. Jakże jesteś zmienny i zakłamany. Swoją ocenę zachowaj dla siebie, a innym pozwól samodzielnie oceniać. Nie wchodź w buty putina i zwróć ludziom wolność.
Widzę, że bzduropisarze rozmnożyli się. Co za bełkot! Złotoustym Gardełą jest Gardeła. Toż to takie logiczne. Na jakiej podstawie twierdzisz, że kłamię? Co niby wiadomo? A tymczasem stale rośnie liczba obejrzeń i komentarzy/rad do twórcy/ów. https://www.youtube.com/@labs1434
Sam jesteś kłamcą typie, który w dwóch kolejnych wpisach występujesz pod dwoma różnymi nickami. Co Alien Frontier może mieć wspólnego z Moonlit S.A. było wyjaśniane. Ale trzeba umieć czytać, czytać ze zrozumieniem.
pewnie ze zmyłka a ma o tyle wspólnego że dalej wysypuje papier i kurs leci w przepaść jak tak dalej pojdzie 30 groszy pęknie a akcjonariusz-gardełusz dalej bedzie naganiac i zachwalac żenujace gierki z labsa