Bo ja wiem czy tak niedługo.... Nawet wniosek o ich dopuszczenie do obrotu nie został złożony. Sama seria C to ponad 6 razy więcej akcji, niż jest aktualnie w obrocie, nie sądzę by zarząd GPW taki wniosek szybko opędził, raczej pojawi się dużo dodatkowych pytań i próśb o wyjaśnienia... AQT Water, gdzie zupełnie przypadkiem, członkiem rady nadzorczej jest sz. p. Zbisław, miłościwie nam panujący w Minutorze, czeka na dopuszczenie akcji serii D od lipca 2021 r..... Panowie, cierpliwości:)))
Po nic... na AQT już mieli 1,78 zł na kursie, mimo ceny emisyjnej akcji serii D na poziomie 3 zł... Teraz znów kurs zbliżył się do ceny emisyjnej... Czy to coś oznacza??? Nie wiem... nikt nie wie... Czy tutaj będzie podobnie??? Kilka większych podmiotów włożyło tu pięniądze... czasu zostało więcej, niż nam się wydaje... Póki co to "rupta co chceta:))))..."
Jakim arkuszu? One są rejestrowane ale sprzedać je mozna tylko poza giełda bo są jeszcze niedopuszczone do obrotu giełdowego. Ale akt notarialny jest ok
Ja ci wierzę, ale jak pisałem inni niekoniecznie.
Wrzuć printscreen z tą ilością o której piszesz i będziemy negocjować,.
Bo wiesz ja z serii C objąłem niecałe 300.000 akcji i chętnie dobiorę więcej. Poza rynkiem oczywiście