• W 2022 roku było tak: Autor: ~cep [194.36.19.*]
    Skupili od nas dwa razy akcje. Pierwszy skup wyniósł 7,38%, drugi 4,73%. Średni zysk na sprzedanej akcji wyniósł mi około 4,50 zł. Jestem z tego zadowolony, boli tylko podatek, który muszę obecnie zapłacić a tego trochę jest.
  • Re: W 2022 roku było tak: Autor: ~Stevie [5.173.4.*]
    Nawet mi ciebie nie żal.
    Trać dalej pieniądze, skoro nie wiesz co to znaczy zysk
    Na tym papierze jeszcze kilku takich cepojurków, którzy pieją z radości, ciesząc sie ze ich golą i puszczają de facto z torbami
  • Re: W 2022 roku było tak: Autor: ~aa [31.182.255.*]
    Dnia 2023-03-12 o godz. 16:42 ~Stevie napisał(a):
    > Nawet mi ciebie nie żal.
    > Trać dalej pieniądze, skoro nie wiesz co to znaczy zysk
    > Na tym papierze jeszcze kilku takich cepojurków, którzy pieją z radości, ciesząc sie ze ich golą i puszczają de facto z torbami

To po co tutaj siedzisz?
  • Re: W 2022 roku było tak: Autor: ~cep [194.36.19.*]
    Stewe, ja, jak tylko Lenteks zadebiutował, swoje oszczędności lokowałem w tą spółkę. Umyśliłem sobie, że właśnie ta spółka da mi drugą emeryturę. Nazbierałem tego tyle, że z Lenteksu mam drugą emeryturę. Raz wychodzi więcej, raz mniej ale średnio mam nieźle . Wiem, że może przy odrobinie ryzyka mogłem zarobić więcej ale nie chciałem i nie chcę ryzykować. Swój cel osiągnąłem a na kokosy czekam a jak mi czasu nie wystarcz, to dzieci się doczekają.

• Re: W 2022 roku było tak: Autor: ~re [31.2.121.*]
    albo raczej wnuki jesli oczywiscie lentex nie pojdzie do piachu bo formuly rozwojowej brak a tylko sprzedaz tego z czym nie umieja sobie poradzc. Ciekawe jak ty liczysz te swoje zyski pewnie przez rozowe okulary jak hoffman i inni
  • Re: W 2022 roku było tak: Autor: ~cep [194.36.19.*]
    ra, ja Ci zazdroszczę mądrości, przebiegłości i przewidywalności ale pamiętaj, że nie wszyscy są omnibusami. Ty pewnie obleciałeś wszystkie najbardziej dochodowe spółki giełdowe i kasę musisz trzymać w kilku bankach bo w jednym Ci się nie mieści.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [146.70.103.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.4.*]
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~aa [31.182.255.*]
    Dnia 2023-03-15 o godz. 10:26 ~Tytko napisał(a):
    > Masz całkowita rację !
    > Ten papier to śmieć i pułapka na naiwnych z niiewiekim doświadczeniem inwestycyjnym !!

Tak jest naganiaczu.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [84.17.59.*]
[x]
LENTEX 0,00% 7,78 2025-09-17 16:48:56
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.