Skupili od nas dwa razy akcje. Pierwszy skup wyniósł 7,38%, drugi 4,73%. Średni zysk na sprzedanej akcji wyniósł mi około 4,50 zł. Jestem z tego zadowolony, boli tylko podatek, który muszę obecnie zapłacić a tego trochę jest.
Nawet mi ciebie nie żal. Trać dalej pieniądze, skoro nie wiesz co to znaczy zysk Na tym papierze jeszcze kilku takich cepojurków, którzy pieją z radości, ciesząc sie ze ich golą i puszczają de facto z torbami
Dnia 2023-03-12 o godz. 16:42 ~Stevie napisał(a): > Nawet mi ciebie nie żal. > Trać dalej pieniądze, skoro nie wiesz co to znaczy zysk > Na tym papierze jeszcze kilku takich cepojurków, którzy pieją z radości, ciesząc sie ze ich golą i puszczają de facto z torbami
Stewe, ja, jak tylko Lenteks zadebiutował, swoje oszczędności lokowałem w tą spółkę. Umyśliłem sobie, że właśnie ta spółka da mi drugą emeryturę. Nazbierałem tego tyle, że z Lenteksu mam drugą emeryturę. Raz wychodzi więcej, raz mniej ale średnio mam nieźle . Wiem, że może przy odrobinie ryzyka mogłem zarobić więcej ale nie chciałem i nie chcę ryzykować. Swój cel osiągnąłem a na kokosy czekam a jak mi czasu nie wystarcz, to dzieci się doczekają.
albo raczej wnuki jesli oczywiscie lentex nie pojdzie do piachu bo formuly rozwojowej brak a tylko sprzedaz tego z czym nie umieja sobie poradzc. Ciekawe jak ty liczysz te swoje zyski pewnie przez rozowe okulary jak hoffman i inni
ra, ja Ci zazdroszczę mądrości, przebiegłości i przewidywalności ale pamiętaj, że nie wszyscy są omnibusami. Ty pewnie obleciałeś wszystkie najbardziej dochodowe spółki giełdowe i kasę musisz trzymać w kilku bankach bo w jednym Ci się nie mieści.
Dnia 2023-03-15 o godz. 10:26 ~Tytko napisał(a): > Masz całkowita rację ! > Ten papier to śmieć i pułapka na naiwnych z niiewiekim doświadczeniem inwestycyjnym !!