Pytanie jest jedno i zasadnicze, czy faktycznie ktoś naprawdę wdrożył proces nowych opcji strategicznych dla spółki? Czy to wszystko to zwyczajny Pic na Wode.
Stary zarząd zakończył kadencje o jakoś nowy nie został powołany ?
Jakieś tam listy intencyjne były ale chyba to wszystko jedno krętactwo.
Szanse na to 1% ! Po tym jak Bank im wystawił rachunek to ręce mi już opadły, dość, ze zawieszenie to do tego problemy finansowe które tak naprawdę nie powinny mieć miejsca, ale tak jak pisze jak dla mnie - wyd…li mniejszościowych i wyrzucili w rynek co się dało przed tym jak statek pójdzie na dno.
jak bedzie komunikat o wywaleniu akcji to prokuratura. Akcje zawieszone wiec nikt teraz nic nie wykombinuje. Jedyny temat to u nich i opłacenie akcji przez nowego "inwestora " z Ameryki. 10mln USD to chyba 2mln pln to nie problem?
Dokladnie to ledwie 2% tego co pozyczyli a jesli inwestor objal akcje rzeczywiscie to majac 10 mln znajdzie i te 0.4 mln na kredyt bo pozycza poniekad sam sobie
Jeśli nawet jest TEN inwestor to nie po to aby spłacać długi poprzedniego zarządu tylko na nowa technologie NIBY ten WODÓR co mieli wchodzić ….. wiadomo jak wyszło.
Ten nowy inwestor jeśli zobaczy co tu się dzieje to rozwiąże to umowę pożyczki w mgnieniu oka !!!
Kto normalny pakowałby się w taki galimatias !!!!!
Przypuszczalnie jestem tym inwestorem, nawijają mi makaron na uszy jacyś tam biznesmeni ukrywając stan pierwotny kondycji spółki ( wyszło przecież na jaw - zerwanie umowy z audytorem ) nie dali komunikatu bo niby okres urlopowy !! Really !!!!! Co za BUBEL !!!!
Dla mnie będzie tak, dostaniemy informacje wkrótce taka ( Nowy inwestor wycofuje się z projektu strategicznego ) spółka kieruje wniosek o restrukturyzacje lub bankructwo do sądu.
Zawieszenie przez 5-10 lat jeśli spółka zacznie finansowo wychodzić na swoje. Kto przyjmie Karę za ostanie machloje ? Uuuuu Powiem tak Pies ich J….l !!!
Giełda papierów to jeden wielkie przekleństwo !
z ostatniego raportu można wyczytać ze ta spółka bedzie mlekiem i miodem płynęła. Przejecia kapitałowe, działalność na rynku międzynarodowym tylko zapomnieli napisać ze 2 bańki do splaty no ale z takim akcjonariuszem co to 2 bańki..
Przeciez masz ten ktedyt w bilansie podany mowisz ze mieli o nim pisac w komentarzu do raportu?:)))) ile ty masz lat masz jakiekolwiek pojecie o czym wogole piszesz??? Czy tylko tak piszesz bo chcesz kupic i wystraszyc innych
Hn i Smrodek, nawołuje do opamiętania się ! Nie bądźmy dla siebie wrogami i nie dokuczajmy sobie wpisami bo łatwo wyrzucić flustracje poprzez wpis ale taki wpis nic nie wnosi i tylko psuje nasze nastroje.
Apeluje o pojednanie i zdrowy rozsądek podczas pisania komentarzy.
Miejmy nadzieje, ze Comeco wyjdzie na prosta i wyjdzimy na plus JescZze na tym papierze co jest prawdopodobne ale bradzo wątpliwe.
Nie na co gdybać ! Trzeba czekać nowe Komunikaty i oby były dobre.
Pzd