• Upadłość Silicon Valley Bank Autor: ~Ler [31.60.224.*]
    Odbije się echem na naszym rynku soczystą czerwienią w poniedziałek jak niegdyś upadłość banku Lehman Brothers?
  • Re: Upadłość Silicon Valley Bank Autor: ~AndyWolf [185.245.85.*]
    na to czekamy, posypie się jak domek z kart nie tylko rynek kryptowalut...
    Czekamy na to już długo. Korki Taczer się pod tą sytuację chce podłożyć i wymusić smutek u zainteresowanych ale my go przeczytaliśmy

• PKC Autor: ~MuchaSlawomir [134.122.33.*]
    Chodzi o to żeby kupować Tanio a sprzedawać Drogo. Tak chłopaki trzymajcie zawsze się znajdzie ktoś mniej zorientowany coś zawsze wpadnie tanio. A jak podadzą i formacje o granulacie to się pozabijacie kupując PKC
  • Re: PKC Autor: ~Spy [83.7.94.*]
    Kiedy się nauczysz pooprawnie pisać?
  • Święta Radosne Autor: ~MuchaSlawomir [138.197.139.*]
    Już za późno. Będę się starał ale nie wiem czy się uda. Mogę Wam tylko powiedzieć że naklblzsze święta będą Radosne dla wszystkich posiadaczy.... Ale potem też sie da zarobić. Wszyscy tu zapomnieli już o granulacie patentach bo jakos przycichło ale jak będzie komunikat to się wszyscy za głowę złapia. Wszystko stanie się jasne. Będzie wzrost kilkukrotny będą się zabijać PKC.... Obecna wycena czesci polnerowl naukowej to moze kilka milionów jak ogłoszą podpisanie umowy na produkcję granulatu i jego sprzedaż lub procent od sprzedaży to wtedy zaczniemy liczyć do ilu może do ilu może kurs wzrosnąć. Czy jak umowa da kilka milionów zysku czy można oszacować wtedy spółkę na 50 do 100 mln licząc na kolejne patenty i kolejne umowy. Zaraz zaraz.... To przecież by oznaczało kurs na poziomie 25 do 50 groszy.... Niemożliwe. Niemożliwe?? Na pewno niemozliwe?
  • Re: Święta Radosne Autor: ~AP74 [188.146.139.*]
    Święta zawsze powinny być radosne
    A co do Twojego wpisu masz jakieś może informacje a dokładniej dostęp że coś
    wydarzy się w krótkim okresie czasu ,żartuje oczywiście
    Czas od pojawienia się informacji o połączeniu ma jakieś 19 miesiące do tej pory
    wszystko jest jakby czekało na rozwój sytuacji na światowych giełdach, a może się mylę
    Osobiście jestem na tak i myślę że pozytywnie nas zaskoczy
  • Re: Upadłość Silicon Valley Bank Autor: ~Ixi [185.234.241.*]
    Patrz pod nogi to nie upadniesz
[x]
CTEGROUP 13,33% 0,02 2026-05-13 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.