W tej cenie nie kupisz większej ilości, co najwyżej jakieś ochłapy .. już nawet Bolomirek się o tym przekonał, wywalając po 5,4 teraz próbuje odkupić po 5,20 a chętnych na sypanie brak ...
Nikt rozsądny nie sprzeda akcji przed raportem, więc pozostaje przewalanie z wora do wora
Założyłeś wątek w którym naganiasz ponawiam pytanie jak nie będzie wzrostów po raporcie to będziesz mieć jaja żeby się przyznać do błędu czy będziesz odwracał kota ogonem ? To pytanie retoryczne mówisz "spadziny" a to ty naganiasz w żenujący sposób pokazując jak zdesperowany jesteś. Smutne
Gdzie ty tu widzisz naganianie chory sfrustrowany człowieczku ?
Napisałem jedynie że zostało 6dni do raportu i skończy się oczernianie spółki na forum Bankiera. Mordy zostały już częściowo zamknięte wraz z infem o FM2 ale jeszcze kilku szorciarzy zostało. Co zrobić, takie życie. Nic ci nie poradzę że kurs jest uwalany skoro duża część inwestorów wyszła z giełdy i przerzuciła się na obligi
Śmieszny jesteś i tyle, kto jest frustratem widać po potrzebie zakładania wątków, naganiania i obrażania innych. Nie sugerujesz że będą wzrosty po raporcie? Czyli z jakiego powodu komuś miałoby zależeć na tym raporcie skoro nie ruszy kursem? Dlaczego miałoby to udowodnić coś "spadzina" skoro kurs jest 70procent od szczytu? Utoplies tu hajs i myślisz że na forum go odrobisz? XD
Wiem że dla was day-traderów i szorciarzy przetrzymanie akcji dłużej niż tydzień = utopienie kasy :)
Moja pozycja świeci się pięknie na zielono ale nie mam zamiaru sprzedawać ani jednej akcji skoro prezes dokupował po 7 i po 11zł a kurs zleciał o 70% :)
Powodzenia w kręceniu groszowych kółek :) Dzięki temu z pewnością staniesz się milionerem
Powodzenia w zarabianiu milionów na for, btw jak taki jestes pewny tej inwestycji to przestań ciągle gadać do wyimaginowanych przeciwników jak to im w pięty nie pójdzie po kolejnej premierze/raporcie przecież wszystko Ci sie na zielono świeci kłamczuszku to co Ci szorciarze i kółkarze przeszkadzaja? Skąd ta obsesja?
Pisz 10x więcej wiadomo że nie masz nic lepszego w życiu do roboty. Btw na czym polega moja zakłamana propaganda? Zapytałem tylko czy przyznasz się do błędu jak po raporcie nie będzie wzrostów na które naganiasz :D syndrom oblężonej twierdzy , walcz dalej z wiatrakami, pisz 10x więcej niestety kursu to nie ruszy :(
Ale ja nic nie napisałem o kursie matołku :) Naucz się czytać ze zrozumieniem.. to wszytko sobie dopisałeś sam :) Widocznie od tego kręcenia kółek poniosłeś pokaźne straty i próbujesz winą obarczyć nas. .. ale to na prawde nie mój problem
Ja tylko stwierdzam że za 6 dni skończy się wasze piep...rzenie na spółkę ..oczernianie, mieszanie prezesa z błodem...
Przypominam że jeszcze kilka tygodni temu gadaliście że FM2 wyjdzie w 2024 ... czy ktoś za to przeprosił ? Nie zauważyłem. Za to zauważyłem że niektórzy zaczęli desperacko skupować akcje jak np niejaki Bolomirek :)
Dlaczego matołku miałoby sie skończyć cokolwiek skoro kurs nie wzrośnie? Myślisz że ludzie którzy obstawiali spadki nie będą mieli racji po raporcie jeśli kurs dalej będzie 70% od szczytu? XD masz Ty rozum i godność człowieka? Ten raport nic nie zmieni i skoro nie twierdzisz że kurs po nim wzrośnie to znaczy że się ze mną zgadzasz. Są dwie grupy jedna pro spadkowa druga pro wzrostowa i Twoim zdaniem ta druga może zatriumfować po spadkach o 70% bez wzrostów bo przychód wzrośnie w raporcie? XDXD Normalni ludzie inwestują po to żeby zarobić wiem że to może być dla ciebie szok. Dopóki kurs jest poniżej 10 to jest oczywistym że spadziny miały racje bo kurs spadł głupku stąd nazwa spadziny którą pejoratywnie nazywasz ludzi o innych poglądach, bez wzrostów po prostu kompromitujesz się swoimi wypocinami i udawaniem że to ty masz rację.