Wiem że sprzedałeś ze stratą i drżysz czy zrobiłeś dobrze i modlisz się aby w poniedziałek tylko nie zapaliło się zielone czy uda ci się odkupić aby chiciarz swoje akcje millenium ciężki temat naganianiem na spadki psaniem 2,5 ceny akcji nie zmienisz pamiętaj są tacy za rogiem stoją i widzą mega okazję możesz już taniej nie kupić jesteśmy na oporze 4,37 który od listopada jest ukpepany czekaj sobie.
Tak tak a swistak zawija w sreberka chcę ci się pisać takie bzdety 3,25 zł było w dołku październikowym 2022 odbiliśmy się od niego i powrotu już nie ma koniec zimy idzie wiosna miesiące marzec i kwiecień miesiące wzrostowe zyski banków w 2022 więkrze o 50% historycznie nie ma powodów do spadków nic wiecznie nie spada i też nie rośnie obecna cena za walor to kpina Millenium dostał najbardziej ze wszystkich banków jest tak tanio że to już koniec korekty i zbierania papieru nrrra
Tak masz rację pakuj z rana w poniedziałek PKC lepiej nie ryzykować bo ci odjedzie igrasz z ogniem rozejżyj się w koło ile kosztują akcje banków np. ALIOR 40, PKOBP 30 wszystko się w miarę trzyma tylko ten szmaciarz zleciał bo siedzi tu najwięcej wyspecjalizowanych kółkowiczów z resztą jak wszędzie na tej bananowej szulerni ale oprór jest rzeczą świętą nie ma powodów spadków cena jest śmieszna a odbicie będzie spektakularne jak ja to lubię jak w 15 minut jest +6% idzie wiosna pnniemy się na 7 zł pozdrawiam.