• Fortispl Autor: ~jd1952 [77.112.118.*]
    bank i spółka są w porządku,przekonałem się dzisiaj,bank bez najmniejszych problemów przelał mi 100 k na wskazane konto.
  • Re: Fortispl Autor: ~pytajnik [194.0.101.*]
    to dlaczego tak polecial .. kto sprzedaje akcje skoro 99% ma sam fortis ... free float tylko 1%

moze musieli sprzedac zeby ci przelew zrobic ;-) ?
  • Re: Fortispl Autor: ~ask [*]

> bank i spółka są w porządku,przekonałem się dzisiaj,bank
    > bez najmniejszych problemów przelał mi 100 k na wskazane
    > konto.

no to fantastyczna wiadomość... a już miałem obawy czy mi w niedziele po sumie wypłaci 100 w bankomacie na placu solnym.... ale widać że kasę mają...
    buahahahahhahaa
  • Re: Fortispl Autor: ~sailor [83.5.192.*]
    Mają kasę bo skupują resztę akcji po 222 zł Można sprawdzić na stronie KDPW w tranzakcjach poza rynkiem regulowanym (nie mylić z pakietówkami). Widać to po ostatnim raporcie o głównym udziałowcu który zwiększyłi udziały Ciekawe po co to robią jeżeli mogą na giełdzie dużo taniej???? Może ktoś wie o co chodzi??
  • Fortispl - czemu kupują? Autor: ~Sailor [83.5.184.*]
    Może ktoś wie o co chodzi?? Fortis NV/SA z Belgi kupuje akcje polskiego Fortis Bank SA - ( patrz na raporty o psiadanych akcjach) najduje to potwierdzenie w transakcjach w KDPW - (transakcje poza rynkiem regulowanym w lipcu i w sierpniu po cenie 222zł ) Może ktoś wie o co chodzi?? jeżeli mogą na giełdzie kupić dużo taniej???? Może nie take ilości ale jednak poco przepłacać?
  • Re: Fortispl Autor: ~Krzych## [83.10.68.*]
    tego muła nic nie ruszy!!!!!
[x]
BNPPPL 0,92% 110,00 2025-10-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.