• Pytanie Autor: wtk [89.64.114.*]
    Co mają wspólnego problemy banku Doliny Krzemowej z Pekao?
  • Re: Pytanie Autor: ~xyz [213.77.117.*]
    To że pekao istnieje w kraju ludzi nie posiadających mózgu.

• Re: Pytanie Autor: ~Piękny_Szorciarz [188.146.204.*]
    to, że sentyment na sektor bankowy jest fatalny plus przypomnij sobie kryzys z 2008 roku, gdzie uważa się że bankructwo Lehman Brothers zaczęło bessę
  • Re: Pytanie Autor: wtk [89.64.114.*]
    Lehman Brothers był znacznie większy i problem był szerszy na rynku nieruchomości. Teraz problemem stały obligacje, więc mało prawdopodobna powtórka z 2008
  • Re: Pytanie Autor: ~abc [185.172.210.*]
    Przeczytaj sobie co mówi prof. Nouriel Roubini. On właśnie przewidział krach z 2008r. Teraz też ma bardzo pesymistyczne prognozy dla rynku kapitałowego w USA i nie tylko. Zalecam czekać do posiedzenia FED-u i śledzić co się dzieje na rynkach zagrtanicznych, bo od tego będzie zależała sytuacja na naszej giełdzie.
  • Re: Pytanie Autor: wtk [89.64.114.*]
    Ten sam Nouriel Roubini który cały czas od kilku lat mówi o krachu i kryzysie?
  • Re: Pytanie Autor: ~pekaos [77.222.240.*]
    do p. abc , dzięki za merytoryczny komentarz

ci co brali dołki i sprzedali górki i siedzą spokojnie i czekają tak na prawdę zyskali.

sam się musze przyznać, trochę zarobiem na bankach i trochę straciłem w 23. Szkoda, no ale cóż, raz się żyje, głupota nie boli. Ciągle jestem na plus.

z racji tego że 3 rok jestem na giełdzie i trochę widziałem, myślę że jak na razie nie ma sentymentu żeby rosło, będzie boczniak po kryzysie i wojnie jak mówił Livemoor - Boy plunger, polecam dobra książką, Zaorskij ją wydał w tradingjam sesion polecam, jest w pdf, za darmo w internecie,

powodzenia i trzymajcie się

• Re: Pytanie Autor: ~Piękny_Szorciarz [188.146.204.*]
    ale poczytaj może dlaczego ten bank ma problemy? jest to pokrótce opisane w tym komentarzu

https://stooq.pl/n/?f=1540675&c=0&p=a
[x]
PEKAO 0,00% 181,20 2025-10-03 17:00:27
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.