Jakbyś leszczu brał naprawdę to byś siedział cichutko żeby czasem ktoś tobie nie podebrał akcji ale że jesteś zwykłym wisielcem to kompromituj się dalej żegnam.
szczerze nie śpieszy mi się myślę że dam szanse im do końca tego roku choć zawsze wychodziłam jak było 100 % przebitki ,ale już tak optymistycznie nie ma co myśleć poziom 180 zł to poziom bardzo zadawalający co będzie zobaczymy
Kuba, żeby trolować to trzeba mieć min. inteligencji, której nie masz. Co ma mój komentarz do GPW? Agniesia "czarodziejka" wciągała akcje grubo ponad 2 lata temu, wisi na grubym haku i tej bzdety pojawiają się tutaj codziennie.
Nie, kupowałam po 120 i 73 i usredniłam sprzedane po 95 z małym zyskiem później trzy kółka i zarobioneb10 tys teraz odkupione na kolejne kółko tu już czysta kalkulacja finansowa nic więcej ,ja tu jestem od 2019 roku kupowałam po 400 300 200 oddawałam na pidbitkach ,takich jak teraz
Kogo to obchodzi ile kilo ziemniaków wykupiłaś żeby podbić cenę w warzywniaku na osiedlu i ile zarobiłaś i w co. Coś tam pisałaś na amrescie i tam też robiłaś wtopy. Bzdety takie, że bzymbzymk to zaciekawi a na cdr labryga się lała to podpijałaś żeby sprawdzić czy to nie czekolada.
I po co żeś kupowała po 120, jak po 80 zł można pod korek się było doładować.
To ja nie dziwię się, że tak ujadasz na spadki jak kupowałas drogo a sprzedałaś nisko