Wielu z was bije się z myślami i być może myśli, że cóż, ze słoniem wygrać się nie da. Czyżby?
Jeśli 600 a może 1000 wściekłych os zacznie żądlić po czułych miejscach słonia, wynik może być tylko jeden.
Chcę Wam powiedzieć, że mamy wszystko co potrzeba do tego aby doprowadzić do respektowania naszych praw majątkowych. Tylko, że trzeba się obudzić ze snu zimowego.
Jak składamy zawiadomienie to składamy 600 zawiadomień a nie jedno zawiadomienie...
Jak idziemy na manifestacje to nie idzie pięciu na krzyż tylko 600 albo 1000 osób.
Jak piszemy skargę do knf-u to nie jedną tylko 600 skarg...
Pamiętajcie żaden słoń czy niedźwiedź nie ma szans jeśli zniszczy gniazdo os.
No niestety, za dużo tych wściekłych os jednak nie przyleciało. Co najgorsze, ich królowa gdzieś pobłądziła na mieście, być może okazała się za mało wściekła?
BO MY POJAWIMIMY SIĘ W MIEJSCU I O TAKEJ PORZE ......GDZIE NIE BĘDZIE TROLLI SOLORZA .... NA PRZYKŁAD ciebie .......
........TWOJA ASYSTA JEST NIEPOTRZEBNA ....... WRĘCZ SZKODLIWA I ZBĘDNA
.... I BARDZO DOBRZE ŻE POJAWIASZ SIĘ TAM ......GDZIE NAS NIE MA ..... PO STAROPOLSKU ..... ' WYSTRYCHNĘLIŚMY cię NA DUDKA " .... I ... CO ... FAJNIE SIĘ STAŁO NA MROZIE ?
Jesteś niewiarygodny!
Jedynym miejscem, w którym ty możesz się niespodziewanie pojawić jest forum bankiera!
Bezczelny typie! Życzę tobie i HWDS abyście też tak zostali przez solorza wystrychnięci na dudków i skończyli pod mostem na mrozie!
PO PIERWSZE .......NIE UBIERAJ SIĘ W SZATY ZESŁAŃCA NA SYBERIĘ , W WARSZAWIE 24 MARCA BYŁO 16 STOPNI ....A WIĘC POGODA SPRZYJAJĄCA REFLEKSYJNYM SPACEROM .
PO DRUGIE ..... O TERMINIE I MIEJSCU DEMONSTRACJI INFORMUJE ZAWSZE RADA PAE ......A NIE KEMOT I HWDS .... KTÓRZY OCZYWIŚCIE NAWOŁUJĄ ..... MANIAKALNIE WRĘCZ ......
DO JAK NAJSZYBSZEGO ROZPOCZĘCIA SERII POTĘŻNYCH DEMONSTRACJI
....ALE MOŻEMY TYLKO NAWOŁYWAC I PROSIĆ ....
OSTATECZNĄ DECYZJĘ PODEJMUJE ZAWSZE RADA PAE I POWIADAMIA SWOICH CZŁONKÓW I INNE OSOBY W FORMIE MAIL'A
..... PROSZĘ PRZEDSTAW TAKIE PISEMNE DOWODY NA PODJĘCIE DECYZJI O MANIFESTACJI W DNIU 24 MARCA ...... PRZEDSTAW PISEMNE INFORMACJE O MIEJSCU ZBIÓRKI , MIEJSCU ODBIORU TRANSPARETÓW , BANERÓW ........ NIE PRZEDSTAWISZ .... BO PO PROSTU CZEGOŚ TAKIEGO NIE BYŁO .
A WIĘC PRZESTAŃ ODGRYWAĆ ROLE MĘCZENNIKA NA TYM FORUM .....ZE SWOIM KOLEGĄ "AKCJONARIUSZEM " I TROLLEM SOLORZA O KSYWIE "ZYGMUNT SOLORZ ŻAK " ......WASZE USIŁOWANIA OBARCZENIA KOGOLWIEK JAKĄŚ WINĄ ZA TO ŻE NIE WYSZŁA WAM PROWOKACJA MAJĄCA SKOMPROMITOWAĆ MNIE I HWDS I PAE JEST PO PROSTU ŻAŁOSNA.
Przestań się głupawo tłumaczyć że to niby PAE jest winne bo nie przyszliście na WŁASNĄ spontanicznią akcję! Zwłaszcza że HWDS nawet nie jest w PAE!!!
Jesteś niewiarygodny!
Hańba wam!!!
JESTEM CZŁONKIEM PAE I BĘDE NAWOŁYWAŁ DO SERII POTĘŻNYCH DEMONSTRACJI , ALE NIE BĘDĘ ICH ORGANIZOWAŁ POZA PAE......... ABY TEGO PAE NIE ROZBIJAĆ ,
UWAŻAM ŻE TYLKO PAE JEST GWARANTEM I MOŻE ZAPEWNIĆ POTĘŻNĄ ILOŚĆ UCZESTNIKÓW DEMONSTRACJI ... A TYLKO TAKA MA SENS , TO ZNACZY POTĘŻNA DEMONSTRACJA ......A WŁAŚCIWIE CAŁA ICH SERIA .
..... 5-6 OSOBOWE GRUPKI .... GDZIE POŁOWA UCZESTNIKÓW TO TROLLE SOLORZA KTÓRE SĄ V KOLUMNĄ I CHCĄ SKOMPROMITOWAĆ IDEĘ POTĘŻNEJ DEMONSTRACJI ..... MNIE NIE INTERESUJĄ .
"ZIRYTOWANY" .........SKORO JEDNAK ZAPEWNIASZ 100- 200 OSOBOWĄ ILOŚĆ UCZESTNIKÓW TWOJEJ DEMONSTRACJI PRZECIWKO SOLORZOWI CHĘTNIE SIĘ DO NIEJ PRZYŁĄCZĘ .
Co za heroizm!!! KEMOT bohatersko został w domu! bo, ludzie!, wyjście na spontaniczny majdan grozi rozbiciem PAE!
Tylko że HWDS organizował majdan nie pod domem Dana tylko pod ambasadą korei!
Trole nie przychodzą na majdany, trole zostają w domach i spamują o mandoffie!
Jesteś niewiarygodny!!!
JA BYŁEM WRAZ Z HWDS NA JEDYNEJ ...... JAK NA RAZIE DEMONSTRACJI W 2019 ROKU ..... BOGATO ZRESZTĄ UDOKUMENTOWANEJ ,
NATOMIAST TWOJA....... ( NIKT NIE WIE ...... GDZIE SIĘ ODBYŁA ? !!!!!!! ) KTÓRĄ ZORGANIZOWAŁEŚ "SPONTANICZNIE " CHYBA TYLKO DLA TROLLA SOLORZA O KSYWIE "ZYGMUNT SOLORZ ŻAK " .
Po pierwsze, nie "moja" demonstracja tylko HWDSA !!! to on był organizatorem i to on zaproponował termin 24.03.2023r.!!! Po drugie, nie wiesz gdzie się odbyła ?! HWDS zaproponował ambasadę korei płd o godzinie 12:00 !!! Po trzecie jak możemy mówić o jakimś sukcesie, jeżeli solenizant HWDS nie przyjechał na własne przyjęcie urodzinowe !!! Jaki mógł być sukces tej akcji, jak ludzie którzy przybyli zostali porzuceni i pozostawieni sami sobie ?! Jaki przekaz mógł pójść do Polaków, skoro nie wywiązałeś się z własnych deklaracji i nie dostarczyłeś nam żadnych ulotek, transparentów czy plakatów, oraz sam nie wziąłeś udziału w manifestacji ?! Jak Koreańczycy mieli się dowiedzieć o solorzowych złodziejstwach skoro nie przybył HWDS i nie wręczył w tym dniu konsulowi ambasady żadnej petycji lub zażalenia ?! Nie bądź teraz cyniczny, bo to wy z HWDS połamaliście hokeistom kije hokejowe a teraz się z nich śmiejecie że się w meczu skompromitowali. Tak ! ta demonstracja była kompromitacją ! bo to właśnie wy ją na to skazaliście !!! Po czwarte, przybyło tylko jakieś 20 osób, ale jakbyście wy przybyli ze swoimi rodzinami, tak jak deklarowaliście, może by nas było 30-40 osób !!! dodatkowo inni by nas zobaczyli i w następnym miesiącu było by już 60 osób !!! za 2 miesiące 100, a pod koniec roku może i z tysiąc !!! Niestety przez was, już nikt z tych osób które tydzień temu brały udział w tej akcji nie weźmie udziału w następnej podobnej, bo ty z HWDS zrobiliście z tego farsę !!! i jeszcze żeby wyzywać ludzi, gotowych do udziału i poświęceń od solorzowych troli? szczyt bezczelności !!!
Masz rację, KEMOT, że - przynajmniej na razie - "TYLKO PAE JEST GWARANTEM I MOŻE ZAPEWNIĆ POTĘŻNĄ ILOŚĆ UCZESTNIKÓW DEMONSTRACJI". Sęk w tym, że PAE nie ma najmniejszego zamiaru organizować demonstracji przeciwko ZŁODZIEJOWI, a jak już ją kilka lat temu zorganizowała, to najbardziej zadowolony był z niej sam Krok. Bo nikt - z wyjątkiem demonstrujących - nie wiedział przeciwko komu ta demonstracja...
Tak więc czekanie na PAE to tylko strata czasu.
Dnia 2023-03-31 o godz. 14:38 ~ELEgant napisał(a): > Masz rację, KEMOT, że - przynajmniej na razie - "TYLKO PAE JEST GWARANTEM I MOŻE ZAPEWNIĆ POTĘŻNĄ ILOŚĆ UCZESTNIKÓW DEMONSTRACJI". ========== taka jest prawda
Sęk w tym, że PAE nie ma najmniejszego zamiaru organizować demonstracji przeciwko ZŁODZIEJOWI, ========== w tym momencie, to rzeczywiscie jest prawda
a jak już ją kilka lat temu zorganizowała, to najbardziej zadowolony był z niej sam Krok. ========== nie jest to prawda, krok pewnie do dzisiaj nie wie ze cos takiego sie odbyło, wiec nawet na jakies zadowolenie nie miał szansy
Bo nikt - z wyjątkiem demonstrujących - nie wiedział przeciwko komu ta demonstracja... ==================== to chyba prawda chyba najbardziej gorzka
Tak więc czekanie na PAE to tylko strata czasu. ==================== mozna czekać i mozna nie czekac....ale PAE to nie jest strata czasu...to akurat jest absolutna nieprawda
Maxi,nie odpowiadaj bo to nie było do Ciebie, Ciebie to akurat szanuję. Ale bardzo Cię proszę nie brnij w to poparcie dla tego oszołoma KEMOTA. On ośmiesza nas,PAE,zawłaszczył forum Elektrimu,tragedia
Dnia 2023-04-03 o godz. 00:38 ~Akcjonariusz napisał(a): > Maxi,nie odpowiadaj bo to nie było do Ciebie, Ciebie to akurat szanuję. Ale bardzo Cię proszę nie brnij w to poparcie dla tego oszołoma KEMOTA. On ośmiesza nas,PAE,zawłaszczył forum Elektrimu,tragedia
====== hmmmm......ja tez się szanuję bardzo i straciłbym ten szacunek do siebie, gdybym ulegał podobnym "sugestiom".... Kolegi kemota nie czytam od dawna, bo tego sie nie da czytać, co nie znaczy że w przypadku tej tzw. "demonstracji", kolega "zirytowany" mocno przesadza i powinien miec pretensje raczej do siebie...... że ma rozum w nogach, a nie w głowie....zwłaszcza że koń jaki jest wszyscy widzimy (kolega kemot) i dziwne że ktoś powaznie potraktował jego nawoływania, a zwłaszcza tą prowokację, wymyśloną i sprowokowaną przez jawnego agenta (Zygmunt Sokorz.....) ..i nie widze tu winy kolegi kemota Pozytywem działania kolegi kemota jest to, że złodzieja Solorza nazywa Złodziejem, na co jego "krytycy" Nigdy się nie odważą !!!! I dla mnie to jest bardzo wazne....Solorz powinien się bać ....."stanu niektórych akcjonariuszy".... A co on tam pisze poza tym j/w, to chyba nie ważne ????, przeciez od dawna nikt rozsadny nie czyta, co on tam pisze (na pewno nic nowego)...ja osobiscie odradzam, czytanie tego regularne może wywoływać ból zębów, wymioty albo biegunke....
Zły czy dobry ale go systematycznie przypomina , a jaki plan ma reszta ? żadnego , teraz juz wiecie że 4.700.000.000 PLN dywidendy zajumał i nie odda bo tego nigdzie w bilansach nie ma i nie wróci , siłą nikt nie zabierze .tyle
TU KOLEGO MAXIKING , ZUPEŁNIE SIĘ NIE ZGADZAM ,..... OTÓŻ TWOJE ZDANIE O MNIE " KOŃ JAKI JEST KAŻDY WIDZI " ......
I BARDZO DOBRZE .... MOJA UPORCZYWOŚĆ W NAWOŁYWANIU DO POTĘŻNYCH DEMONSTRACJI POD PRZYWÓDZTWEM PAE ... I POWTARZALNOŚĆ PEWNYCH HASEŁ ....... JUŻ ROBI PEWNE ZMIANY ... MOŻE TO DOTRZE W KOŃCU DO KIEROWNICZYCH GREMIÓW PAE I WYWOŁA PEWNE ZMIANY MENTALNE .
JEŻELI W WALCE Z SOLORZEM PAE CHCE UPRAWIAĆ TYLKO SĄDOWO - PRAWNY "WERSAL " ...... TO MARNY NASZ LOS .
DLATEGO USIŁOWANIA ODDOLNE.... POZA PAE ....... POWINNY BYĆ DLA PAE WAŻNYM SYGNAŁEM
....BYĆ MOŻE SĄ ONE ......NA RAZIE CHYBIONE ( NIEKTÓRZY WYCHODZĄ PRZED SZEREG I POŚPIESZNIE BEZ PAE MAŁYMI GRUPKAMI
( I NA TYM POLEGA DRAMAT .....ŻE MAŁYMI GRUPKAMI .....PRZEZ CO OŚMIESZJĄ IDEĘ POTĘŻNYCH LICZNYCH DEMONSTRACJI, KTÓRE .... WEDŁUG MNIE ...... TE POTĘŻNE DEMONSTRACJE ........ .....POWSTRZYMAŁYBY FALĘ UMORZEŃ W PROKURATURACH , PRZECIWKO SOLORZOWI , ORAZ ZASTOPOWAŁYBY W JAKIMŚ STOPNIU GRABIEŻ ELEKTRIMU )
POWTARZAM .... MAŁYMI GRUPKAMI .....USIŁUJĄ URZĄDZAĆ DEMONSTRACJE Z CZEGO NAJBARDZIEJ CIESZY SIĘ TROLL SOLORZA "ZYGMUNT SOLORZ ŻAK
, ......TERAZ PIŁKA JEST PO STRONIE PAE I TO PAE ( WEDŁUG MNIE )
POWINNO ZAINICJOWAĆ STARANIA NA RZECZ ROZPOCZĘCIA CYKLU POTĘŻNYCH DEMONSTRACJI PRZECIWKO SOLORZOWI W TYM MAFIJNYM KRAJU ..... ( KOLEGO MAXIKING ...... PRZECIEŻ JESZCZE NIEDAWNO SAM PISAŁEŚ NA TYM FORUM BANKIERA ..... ZE SOLORZ JEST W TYM KRAJU - MIMO OCZYWISTYCH PRZESTĘPSTW ......... PRAKTYCZNIE BEZKARNY )
MAM NADZIEJĘ ŻE NIE JESTEM W TYM POGLĄDZIE ODOSOBNIONY .
TU KOLEGO MAXIKING , ZUPEŁNIE SIĘ NIE ZGADZAM ,..... OTÓŻ TWOJE ZDANIE O MNIE " KOŃ JAKI JEST KAŻDY WIDZI " ......
I BARDZO DOBRZE .... MOJA UPORCZYWOŚĆ W NAWOŁYWANIU DO POTĘŻNYCH DEMONSTRACJI POD PRZYWÓDZTWEM PAE ... I POWTARZALNOŚĆ PEWNYCH HASEŁ ....... JUŻ ROBI PEWNE ZMIANY ... MOŻE TO DOTRZE W KOŃCU DO KIEROWNICZYCH GREMIÓW PAE I WYWOŁA PEWNE ZMIANY MENTALNE .
JEŻELI W WALCE Z SOLORZEM PAE CHCE UPRAWIAĆ TYLKO SĄDOWO - PRAWNY "WERSAL " ...... TO MARNY NASZ LOS .
DLATEGO USIŁOWANIA ODDOLNE.... POZA PAE ....... POWINNY BYĆ DLA PAE WAŻNYM SYGNAŁEM
....BYĆ MOŻE SĄ ONE ......NA RAZIE CHYBIONE ( NIEKTÓRZY WYCHODZĄ PRZED SZEREG I POŚPIESZNIE BEZ PAE MAŁYMI GRUPKAMI
( I NA TYM POLEGA DRAMAT .....ŻE MAŁYMI GRUPKAMI .....PRZEZ CO OŚMIESZJĄ IDEĘ POTĘŻNYCH LICZNYCH DEMONSTRACJI, KTÓRE .... WEDŁUG MNIE ...... TE POTĘŻNE DEMONSTRACJE ........ .....POWSTRZYMAŁYBY FALĘ UMORZEŃ W PROKURATURACH , PRZECIWKO SOLORZOWI , ORAZ ZASTOPOWAŁYBY W JAKIMŚ STOPNIU GRABIEŻ ELEKTRIMU )
POWTARZAM .... MAŁYMI GRUPKAMI .....USIŁUJĄ URZĄDZAĆ DEMONSTRACJE Z CZEGO NAJBARDZIEJ CIESZY SIĘ TROLL SOLORZA "ZYGMUNT SOLORZ ŻAK
, ......TERAZ PIŁKA JEST PO STRONIE PAE I TO PAE ( WEDŁUG MNIE )
POWINNO ZAINICJOWAĆ STARANIA NA RZECZ ROZPOCZĘCIA CYKLU POTĘŻNYCH DEMONSTRACJI PRZECIWKO SOLORZOWI W TYM MAFIJNYM KRAJU ..... ( KOLEGO MAXIKING ...... PRZECIEŻ JESZCZE NIEDAWNO SAM PISAŁEŚ NA TYM FORUM BANKIERA ..... ZE SOLORZ JEST W TYM KRAJU - MIMO OCZYWISTYCH PRZESTĘPSTW ......... PRAKTYCZNIE BEZKARNY )
MAM NADZIEJĘ ŻE NIE JESTEM W TYM POGLĄDZIE ODOSOBNIONY .
Dnia 2023-04-03 o godz. 10:17 ~maxiking napisał(a): > Pozytywem działania kolegi kemota jest to, że złodzieja Solorza nazywa Złodziejem, na co jego "krytycy" Nigdy się nie odważą !!!! > I dla mnie to jest bardzo wazne....Solorz powinien się bać ....."stanu niektórych akcjonariuszy"....
Podziwiam taką definicję odwagi, zwłaszcza jak pada ona z Pańskiego konta. Czyli, innymi słowy nazwanie kogoś złodziejem anonimowo na forum to jest kwintesencja odwagi? a gdzie się nagle podziała Pańska zasada, którą sam Pan tutaj na tym forum wprowadził i niejednokrotnie powtarzał: "Anonimowe wpisy na forum nic nie znaczą i nikt ich nie będzie w PAE traktował poważnie"? To nie jest żadna odwaga Panie Maxiking, po raz kolejny Pan tylko potwierdził że jest zwykłym pozerem, tak samo jak i Pan Tomek. Zwykli z Was pozerzy, odważni tylko w swoich domach i w anonimowych słowach w internecie. Anonimowe wyzwiska na forum niczego nie znaczą, zdaje się że ostatnio mieliście okazję wyjść na ulice i to wykrzyczeć publicznie. To na pewno byłby pokaz odwagi. Jednak Pan oraz Pan KEMOT, z jakiegoś powodu jednak tego nie zrobili. Zabrakło odwagi?
Dnia 2023-04-02 o godz. 14:04 ~maxiking napisał(a): > Dnia 2023-03-31 o godz. 14:38 ~ELEgant napisał(a): > > Masz rację, KEMOT, że - przynajmniej na razie - "TYLKO PAE JEST GWARANTEM I MOŻE ZAPEWNIĆ POTĘŻNĄ ILOŚĆ UCZESTNIKÓW DEMONSTRACJI". > ========== > taka jest prawda > > Sęk w tym, że PAE nie ma najmniejszego zamiaru organizować demonstracji przeciwko ZŁODZIEJOWI, > ========== > w tym momencie, to rzeczywiscie jest prawda
Więc skoro już mowa o odwadze, to może wyjaśni Pan kolegom z Porozumienia, oraz tym z poza niego: Dlaczego Porozumienie nie ma najmniejszego zamiaru organizować demonstracji przeciwko "złodziejowi"? Brakuje Wam odwagi?
TROLLU SOLORZA.........PAE NIE UPRAWIA TAK ZWANEJ "TANIEJ BOHATERSZCZYZNY " POD TWOJE DYKTANDO
.....I NA PEWNO NIE DA SIĘ PODPUŚCIĆ .....
..... MAŁE ......PRZECIWSKUTECZNE DEMONSTRACJE .... PRZYNAJMNIEJ MNIE ..... NIE INTERESUJĄ ,
JEŻELI JUŻ ..... TO CO NAJMNIEJ .... SKALA POWINNA BYĆ TAKA JAK TEJ DEMONSTRACJI Z 2019 ROKU
......NATOMIAST TAK ZWANE .... MAŁE DEMONSTRACJE PRZECIWKO SOLORZOWI MOŻESZ SOBIE SAM URZĄDZAĆ PRZECIWKO SWOJEMU CHLEBODAWCY ... JAK CI ZA MAŁO ZAPŁACI ZA TWOJE JUDZENIE PRZECIWKO PAE