• Czy to dołek? Autor: ~zzz [89.64.79.*]
    Przy takim spadku odbicie ns 5-6pln w grze.

Zarząd Bridge Solutions Hub S.A. z siedzibą w Warszawie ("Spółka") informuje, iż Spółka zawarła umowę nabycia przedsiębiorstwa we wczesnej fazie rozwoju, tj. zorganizowanego zespołu składników niematerialnych i materialnych przeznaczonego do prowadzenia działalności gospodarczej w branży automotive - dystrybucji i sprzedaży komponentów do samochodów.

Zamiarem zarządu jest, by działalność związana z nabytym przedsiębiorstwem prowadzona była obok dotychczas wykonywanej działalności Spółki i nie wpłynie w żaden sposób na dotychczas prowadzoną działalność Spółki, w szczególności na prowadzenie i rozwój projektu Wpadaj.pl.

W ocenie zarządu, nabycie przedsiębiorstwa i rozpoczęcie dodatkowej działalności pozwoli zwiększyć przychody Spółki i pozytywnie wpłynąć na wyniki finansowe Bridge Solutions Hub S.A
  • Re: Czy to dołek? Autor: ~AA [188.147.100.*]
    Dołek bedzie jak to dziadostwo z gieldy wywalą. Trzymac sie od tego z daleka
    Kto wpuszcza takie społki na rynek.

Współczucie dla tych , co dali się namówić na zakup po 10 złotych. Teraz nawet za groszę nie mozna sprzedac.
    1szy ze spółki ewakuował się prezes co taaaak namawiał na tą perełke...
  • Re: Czy to dołek? Autor: ~Al [5.173.3.*]
    To prawda.. Jak najdalej od tego śmiecia, no chyba, że koniecznie ktoś chce stracić to jest idealne miejsce :)
    Jak dla mnie jeden z większych gniotów na giełdzie.
    PS. Gpw powinno zrobić porządek z takimi wydmyszkami a nie narażać ludzi na straty
  • Re: Czy to dołek? Autor: ~enki [188.33.224.*]
    Dnia 2023-03-10 o godz. 13:24 ~Al napisał(a):
    > To prawda.. Jak najdalej od tego śmiecia, no chyba, że koniecznie ktoś chce stracić to jest idealne miejsce :)
    > > Jak dla mnie jeden z większych gniotów na giełdzie.
    > > PS. Gpw powinno zrobić porządek z takimi wydmyszkami a nie narażać ludzi na straty

Ja chcę stracić i zapakowałem się ze średnią 1,75zł. Dużo stracę? Bo coś czuję że niekoniecznie, a opchnę wyjcom za 25ziko za akcję co najmniej.
  • Re: Czy to dołek? Autor: ~Waldi777propo [83.22.108.*]
    Dnia 2023-03-09 o godz. 19:52 ~zzz napisał(a):
    > Przy takim spadku odbicie ns 5-6pln w grze.
    > >
    > > Zarząd Bridge Solutions Hub S.A. z siedzibą w Warszawie ("Spółka") informuje, iż Spółka zawarła umowę nabycia przedsiębiorstwa we wczesnej fazie rozwoju, tj. zorganizowanego zespołu składników niematerialnych i materialnych przeznaczonego do prowadzenia działalności gospodarczej w branży automotive - dystrybucji i sprzedaży komponentów do samochodów.
    > >
    > > Zamiarem zarządu jest, by działalność związana z nabytym przedsiębiorstwem prowadzona była obok dotychczas wykonywanej działalności Spółki i nie wpłynie w żaden sposób na dotychczas prowadzoną działalność Spółki, w szczególności na prowadzenie i rozwój projektu Wpadaj.pl.
    > >
    > > W ocenie zarządu, nabycie przedsiębiorstwa i rozpoczęcie dodatkowej działalności pozwoli zwiększyć przychody Spółki i pozytywnie wpłynąć na wyniki finansowe Bridge Solutions Hub S.A

Gosciu czy nie pomyliles 5-6gr. Nie naganiaj na gniota .Dolek bedzie przytakim przedziale 0,05-0.06zl
  • Re: Czy to dołek? Autor: ~zzz [89.64.79.*]
    ...czyli 1,5m akcji x 0,06 to daje kapitalizację 90k PLN...brawo:))
  • Re: Czy to dołek? Autor: ~Leszcz [31.179.123.*]
    Znaczy się, że trzeba kupić?
[x]
BSH 3,23% 16,00 2026-04-13 16:35:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.