Zarząd Bridge Solutions Hub S.A. z siedzibą w Warszawie ("Spółka") informuje, iż Spółka zawarła umowę nabycia przedsiębiorstwa we wczesnej fazie rozwoju, tj. zorganizowanego zespołu składników niematerialnych i materialnych przeznaczonego do prowadzenia działalności gospodarczej w branży automotive - dystrybucji i sprzedaży komponentów do samochodów.
Zamiarem zarządu jest, by działalność związana z nabytym przedsiębiorstwem prowadzona była obok dotychczas wykonywanej działalności Spółki i nie wpłynie w żaden sposób na dotychczas prowadzoną działalność Spółki, w szczególności na prowadzenie i rozwój projektu Wpadaj.pl.
W ocenie zarządu, nabycie przedsiębiorstwa i rozpoczęcie dodatkowej działalności pozwoli zwiększyć przychody Spółki i pozytywnie wpłynąć na wyniki finansowe Bridge Solutions Hub S.A
Dołek bedzie jak to dziadostwo z gieldy wywalą. Trzymac sie od tego z daleka Kto wpuszcza takie społki na rynek.
Współczucie dla tych , co dali się namówić na zakup po 10 złotych. Teraz nawet za groszę nie mozna sprzedac. 1szy ze spółki ewakuował się prezes co taaaak namawiał na tą perełke...
To prawda.. Jak najdalej od tego śmiecia, no chyba, że koniecznie ktoś chce stracić to jest idealne miejsce :)
Jak dla mnie jeden z większych gniotów na giełdzie.
PS. Gpw powinno zrobić porządek z takimi wydmyszkami a nie narażać ludzi na straty
Dnia 2023-03-10 o godz. 13:24 ~Al napisał(a): > To prawda.. Jak najdalej od tego śmiecia, no chyba, że koniecznie ktoś chce stracić to jest idealne miejsce :) > > Jak dla mnie jeden z większych gniotów na giełdzie. > > PS. Gpw powinno zrobić porządek z takimi wydmyszkami a nie narażać ludzi na straty
Ja chcę stracić i zapakowałem się ze średnią 1,75zł. Dużo stracę? Bo coś czuję że niekoniecznie, a opchnę wyjcom za 25ziko za akcję co najmniej.
Dnia 2023-03-09 o godz. 19:52 ~zzz napisał(a): > Przy takim spadku odbicie ns 5-6pln w grze. > > > > Zarząd Bridge Solutions Hub S.A. z siedzibą w Warszawie ("Spółka") informuje, iż Spółka zawarła umowę nabycia przedsiębiorstwa we wczesnej fazie rozwoju, tj. zorganizowanego zespołu składników niematerialnych i materialnych przeznaczonego do prowadzenia działalności gospodarczej w branży automotive - dystrybucji i sprzedaży komponentów do samochodów. > > > > Zamiarem zarządu jest, by działalność związana z nabytym przedsiębiorstwem prowadzona była obok dotychczas wykonywanej działalności Spółki i nie wpłynie w żaden sposób na dotychczas prowadzoną działalność Spółki, w szczególności na prowadzenie i rozwój projektu Wpadaj.pl. > > > > W ocenie zarządu, nabycie przedsiębiorstwa i rozpoczęcie dodatkowej działalności pozwoli zwiększyć przychody Spółki i pozytywnie wpłynąć na wyniki finansowe Bridge Solutions Hub S.A
Gosciu czy nie pomyliles 5-6gr. Nie naganiaj na gniota .Dolek bedzie przytakim przedziale 0,05-0.06zl