Bloober ma z konami szeroką umowę o współpracy. Robili preprodukcje kolejnej gry na innym IP. Jako że nie ogarną samemu wszystkiego dali go DDI. Tyle w temacie.
Jestem bardziej optymistyczny względem ddi niż miesiąc temu ale jeżeli myślisz ze konami dałoby cokolwiek ddi czy zgodziło się na to ze Blo im da, to nie znasz branży ani Konami. Ddi będzie robić prostsze gry na bazie IP Blo, pewny fakt, nie powiem skąd.
G....wiesz daleko mnie zajedziesz i bardzo się zdziwisz, uważasz ze "100% to ta se poleciało" bo firma która wyglądał tak ze powinna się zwijać nagle dostała wiatr w żagle. Nie łączysz kropek...ale spoko inni już połączyli.
Przypomnie sie jak zaprezentuja projekt. Tylko przyznaj sie wtedy to bledu a nie znikaj jak "gracz", ktory tu tylko anonimowo zaglada badz pisze pod przykrywkami.
Nie będzie to projekt Konami. Wiem że byłoby fajnie ,ale nie ta loga nie niestety . Mam jeszcze kilkadziesiąt k akcji DD i czekam na lepsze czasy aby pożegnać się z tą spółka a w szczególności z MM
Wracaj na swoją perłę the dust. Nabijasz się z mielcarka a co dopiero można powiedzieć o prezesie the dust. To jest dopiero krętacz. Ale tam jak widać ci to nie przeszkadza. A kapitalizacja tamtego badziewiaka o 50% wyższa od ddi.
Zobacz co Wolf zrobił i jak rozwinął swoją pierwszą spółkę. Jeżeli chodzi o TH , mają umowy z wydawcami , kasa z góry na koncie , kilka gier w trakcie produkcji.
Kurs od zakupu prawie +400% , a DD cały czas z problemami aby przebić 2zl / akcje. Nazywanie MM prezesem to zniewaga dla innych prezesów.
Pisać będę tam gdzie mi się podoba , jeżeli ostrzegę chociaż jedną osobę przed inwestycją w to g...o to już będzie coś.