Ja mam już tylko 10 tys akcji i ich z tyle nie sprzedam , niech sobie leżą , akurat nie są to dla mnie jakieś duże pieniądze wsadzone w GWP w tą spółke . Swoje i tak zarobiłem juz na tej spólce . Więć bez stresu niech inni wyrzucaja . Wystawię po 15 zł , może ktoś wciagnie :) Pozdrawiam .
Dnia 2023-03-09 o godz. 14:01 ~bart_sz napisał(a): > Ja mam już tylko 10 tys akcji i ich z tyle nie sprzedam , niech sobie leżą , akurat nie są to dla mnie jakieś duże pieniądze wsadzone w GWP w tą spółke . Swoje i tak zarobiłem juz na tej spólce . Więć bez stresu niech inni wyrzucaja . Wystawię po 15 zł , może ktoś wciagnie :) Pozdrawiam .
hmmmmm Po 15 zet
hmmmmm odbudowuje się popyt na 3,86 TYLKO 1000 akcji , na 3,88 setka , a na 3,90 aż 20 (służbowych) akcji ,... może i te 15 zet zaliczą , no oczywiście chyba ? jeszcze nie dzisiaj i oczywiście tak sobie tylko żartuję
niestety mali nie są słabi dlatego że są mali tylko dlatego że sa nieświadomii... i w konsekwencji wytraszenie jak ten kolega z 5330 który ewidentnie nie czytał forum.. szkoda.
jedynym sposobem żeby takie przerzucanie ukrócić byłoby gdyby po stronie popytu pojawił się ktoś z jajami i większym kapitałem (ale nadal śmiesznym patrząc ile tu akcji zostało w obrocie). wtedy play by nie ryzykował, że zamiast z wora do wora przerzuci do cudzego wora
Nie wiem s czym jest problem? Skoro ma być tak jak piszecie że będzie wykup to chyba lepiej jak Play szybko uzbiera 95%. Wtedy da cenę kupna od większościowych i po zabawie. Chcecie tu siedzieć do kiedy????
Chodzi o maksymalizacje ceny, poczytaj co pisal Midas w watku o 3 miesiacach.
Telegraficznie: musza zaplacic najwyzsza cene jaka placili komukolwiek, wiec jak ostatnia akcje ktora da im 95% kupia za 5 zl, wszystkim beda musieli zaplacic 5zl. Jak 7 zl to wszystkim 7zl. I o to walka.