• Czy jeszcze będzie lepiej? Autor: ~Michał [185.92.219.*]
    Kurcze, ciężko stwierdzić... troszkę żałuję że kupiłem akcje :-( po 78 groszy... tak wiem wiem, trole będą się nabijać (jaka Polska tacy ludzie) ale czy jest choć odrobina szansy że kurs pójdzie w górę? Pozdrawiam.
  • Re: Czy jeszcze będzie lepiej? Autor: ~Rav [185.234.241.*]
    Wybrałeś złe miejsce na zadawanie takich pytań - zaraz przyjdą trolle i Ci będą pisać głupoty, na czele z inzynieremsramaliniakiem.

Na poważnie - urośnąć na pewno urośnie, ale kiedy i na ile, to ciężko stwierdzić. W mojej opinii jeśli nie przeszkadza ci zachomikowanie pieniędzy może na rok, dwa czy trzy lata, to ja bym zostawił. Kasę powinieneś odzyskać, bo to najlepsza spółka z kosmetykami, rekordowe wyniki itp.

Jeśli masz gdzieś lepsze typy i Hub Tech Cię zmęczył, to sprzedaj i po sprawie.
  • Re: Czy jeszcze będzie lepiej? Autor: ~ali [78.8.2.*]
    Tak urośnie. Wejdź na Biznes Radar- analiza finansowa i prześledź wyniki i porównaj sobie z innymi spółkami, sam wyciągniesz właściwe wnioski
  • Re: Czy jeszcze będzie lepiej? Autor: ~InżynierMaliniak [185.35.198.*]
    Dnia 2023-03-09 o godz. 12:28 ~Michał napisał(a):
    > Kurcze, ciężko stwierdzić... troszkę żałuję że kupiłem akcje :-( po 78 groszy... tak wiem wiem, trole będą się nabijać (jaka Polska tacy ludzie) ale czy jest choć odrobina szansy że kurs pójdzie w górę? Pozdrawiam.

wcześnie rano odpowiedź został podana w tym wątku:

https://www.bankier.pl/forum/temat_po-kursie-nie-widze-abyscie-byli-zadowoleni-z-rezultatow-walnego,59459043.html

• Re: Czy jeszcze będzie lepiej? Autor: ~Mario89 [5.173.16.*]
    Śledzę poczynania tej firmy od 3 lat i nie odpowiem ci czy są szanse, wg mnie i w moich oczach firma, która tak pogrywa . posiadaczami akcji tj. podaje komunikaty z bani a potem się dowiadujemy że na podbitce główny akcjonariusz (wtedy joyfix) wysypuje dziesiątki milionów akcji … a następnie firma robi emisje i sprzedaje z tej emisji akcje temuż oto joyfixowi…nie wiem jak ty ale nikt trzeźwo myślący nie uwierzy już w komunikaty, zapowiedzi, obietnice więc raczej kurs mogą podbić tylko dla spekulacji
  • Re: Czy jeszcze będzie lepiej? Autor: ~ali [78.8.2.*]
    Zara zaraz , ta zamknięta emijsa była po 68gr
  • Re: Czy jeszcze będzie lepiej? Autor: ~Mario89 [89.64.12.*]
    No to co ?? Przecież sypali akcjami po podbitce gdy kurs poszybował w okolice 1,5 zł …
  • Re: Czy jeszcze będzie lepiej? Autor: ~mix [193.28.84.*]
    I wtedy mieli ten chytry plan, który właśnie wdrażają?
  • Re: Czy jeszcze będzie lepiej? Autor: ~Obserwator [192.162.61.*]
    Do rekordzistów dużo Ci brakuje. Maliniak kupował sporo powyżej 1 zł a sprzedał prawdopodobnie po ok. 40 groszy.
    Dlatego porąbało mu się w głowie i pisze od 2 lat te same głodne kawałki.
  • Re: Czy jeszcze będzie lepiej? Autor: ~Michał [185.92.219.*]
    ja tu widzę na firum tylko Malniak Malniak o co chodzi z tym typkiem?
  • Re: Czy jeszcze będzie lepiej? Autor: ~Gosc [31.0.92.*]
    To uciekinier z psychiatryka. Nie zwracaj na niego uwagi, jak również na jego kolegów z pokoju/sali szpitalnej (usmarowany w swoim ka.le kamikadze i kisiel)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [185.35.198.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Czy jeszcze będzie lepiej? Autor: ~Michał [185.92.219.*]
    No dobrze Panie Inżynierze. Tylko jedno mnie dziwi... wszyscy tutaj na ciebie najeżdżają, to nie rozumiem dlaczego (jeśli spółka jest lipna) cały czas piszesz na tym forum? Bo jeśli ja nie mam akcji danej spółki, to nie komentuję jej (no bo po co).
[x]
HUBTECH 0,00% 0,25 2026-05-04 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.