Kurcze, ciężko stwierdzić... troszkę żałuję że kupiłem akcje :-( po 78 groszy... tak wiem wiem, trole będą się nabijać (jaka Polska tacy ludzie) ale czy jest choć odrobina szansy że kurs pójdzie w górę? Pozdrawiam.
Wybrałeś złe miejsce na zadawanie takich pytań - zaraz przyjdą trolle i Ci będą pisać głupoty, na czele z inzynieremsramaliniakiem.
Na poważnie - urośnąć na pewno urośnie, ale kiedy i na ile, to ciężko stwierdzić. W mojej opinii jeśli nie przeszkadza ci zachomikowanie pieniędzy może na rok, dwa czy trzy lata, to ja bym zostawił. Kasę powinieneś odzyskać, bo to najlepsza spółka z kosmetykami, rekordowe wyniki itp.
Jeśli masz gdzieś lepsze typy i Hub Tech Cię zmęczył, to sprzedaj i po sprawie.
Dnia 2023-03-09 o godz. 12:28 ~Michał napisał(a): > Kurcze, ciężko stwierdzić... troszkę żałuję że kupiłem akcje :-( po 78 groszy... tak wiem wiem, trole będą się nabijać (jaka Polska tacy ludzie) ale czy jest choć odrobina szansy że kurs pójdzie w górę? Pozdrawiam.
wcześnie rano odpowiedź został podana w tym wątku:
Śledzę poczynania tej firmy od 3 lat i nie odpowiem ci czy są szanse, wg mnie i w moich oczach firma, która tak pogrywa . posiadaczami akcji tj. podaje komunikaty z bani a potem się dowiadujemy że na podbitce główny akcjonariusz (wtedy joyfix) wysypuje dziesiątki milionów akcji … a następnie firma robi emisje i sprzedaje z tej emisji akcje temuż oto joyfixowi…nie wiem jak ty ale nikt trzeźwo myślący nie uwierzy już w komunikaty, zapowiedzi, obietnice więc raczej kurs mogą podbić tylko dla spekulacji
Do rekordzistów dużo Ci brakuje. Maliniak kupował sporo powyżej 1 zł a sprzedał prawdopodobnie po ok. 40 groszy. Dlatego porąbało mu się w głowie i pisze od 2 lat te same głodne kawałki.
To uciekinier z psychiatryka. Nie zwracaj na niego uwagi, jak również na jego kolegów z pokoju/sali szpitalnej (usmarowany w swoim ka.le kamikadze i kisiel)
No dobrze Panie Inżynierze. Tylko jedno mnie dziwi... wszyscy tutaj na ciebie najeżdżają, to nie rozumiem dlaczego (jeśli spółka jest lipna) cały czas piszesz na tym forum? Bo jeśli ja nie mam akcji danej spółki, to nie komentuję jej (no bo po co).