Na ten moment do q3 mamy 8mln z groszami zysku netto. W q4 premiera FM remake plus dobra sprzedaż pozostałych gier. Obstawiam min 3 mln zysku netto. Wyniki pow 10 mln za 2022 dadzą solidny wzrost na kursie min 15 procent.
właśnie zysk,potężny wychwalany przez troli 11bit ma zysk 3 razy większy jak my,tylko że kapitalizacja 10razy większa więc czy zyski 3 razy większe są czymś wybitnym dla spółki o tak dużej kapitalizacji???
No widzisz a 11bit rośnie a forek nie. Fp2 który wyjdzie w przeciągu roku wygeneruje większy zysk niż forek w 10lat a to tylko jedna z wielu gier które 11bit wyda w następnych latach. Alters,projekt 8,invincible, gra od fools theory każda z nich zarobi więcej niż for w kilka lat. Dlatego 11bit będzie rosło bo inwestorzy rozumieją z czego wynikają niższe zyski 11bit w ostatnich latach i jakie one będą w kolejnych. A forek będzie co roku wydawał dwa rimejki i zarabial po 10mln/rok. Tylko żeby to dostrzec trzeba by coś wiedzieć o spółce do której się odwołujesz, tutejsze wsiowe głupimi z forum forka niestety inwestują w gaming na podstawie c/z i się dziwią że nie rośnie ich perła XD klepcie się po pleckach dalej ja mam na 11bit codziennie nowe ATH ale oczywiście Wy dalej myślicie że macie racje XD
Czyli rozumiemy że cały swój kapitał który przeznaczyłes na rynek gamingowy włożyłeś w 11 bit, a tutaj udzielasz się pro Bono/dla rozrywki żeby poczytać sobie biednych leszczy,
I absolutnie nie masz tu zamiaru inwestować
Miałem kiedyś forka w portfelu ale potem okazało się że prezes kłamie więc podziękowałem. Lubię zaglądać na forum bo odklejenie tutejszej sekty mnie bawi to raz a dwa nie ja po raz kolejny wywołałam 11bit do tablicy więc skąd płacz kiedy piszę tylko oczywista prawdę o planach wydawniczych 11bit? Ano tak bo tu prawda boli, nawet nie próbowałeś udawać że patrzenie na zysk 11bit z poprzednich lat bez uwzględnienia cyklu wydawniczego miało jakikolwiek sens zamiast tego Wasz klasyczny argument: co robisz na forum skoro się z nami nie zgadzasz i nie klepiesz nas po pleckach? XD
Nie nie będzie wodospadu :) Będzie powyżej 1000 bo w kolejnych 3 latach będzie 5 premier a w ostatnich latach nie było żadnej. Dodam że te 5 gier ma budżety 2x większe od frostpunka który w rok zarobił więcej niż for od początku swojej działalności ale miejscowe wiejskie głupki dalej swoje XD super jest u Was to że jak 11bit będzie po 1000 a for dalej po 5 to wiem że nikt się tu nie przyzna do błędu. No dalej napiszcie jaki balon poklepcie się po pleckach a rynek jak zawsze zweryfikuje.
PS czuje pismo nosem, że 11bit to balon i zanim osiągnie obiecane poziomy (zysków) jeszcze może pęknąć dlatego teraz rozpoznaje alternatywy w które mogłby wejść
I klasyczny argument po co "warujesz" na forum skoro nie klepiesz nas po pleckach? Przecież forum nie służy wymianie opinii tylko chwaleniu forka i plucia na wszystkie inne spółki XD słodziaki z Was
Heh no nie ma to jak pocieszać się, że inni mają gorzej xD Za to u nas wszystko super, wydajemy gry jedna za drugą, a kurs codziennie 5% do góry xD A nie wróć ... xD