• Zysk netto Autor: ~pocker [5.173.224.*]
    Q1
  • Re: Zysk netto Autor: ~pocker [5.173.224.*]
    Na ten moment do q3 mamy 8mln z groszami zysku netto. W q4 premiera FM remake plus dobra sprzedaż pozostałych gier. Obstawiam min 3 mln zysku netto. Wyniki pow 10 mln za 2022 dadzą solidny wzrost na kursie min 15 procent.
  • Re: Zysk netto Autor: ~hehe [31.183.213.*]
    Wyniki i tak są zaniżone przez założenie rezerwy.
  • Re: Zysk netto Autor: ~Pocker [5.173.224.*]
    Ludzie jak zaczną czytać raport zaczną kupować. Promocja ciągle trwa
  • Re: Zysk netto Autor: ~Amiga [83.30.22.*]
    Ciekawe podejście , oby oby.
  • Re: Zysk netto Autor: ~foreverforeveren [188.47.124.*]
    W gllowie sie nie miesci ze mamy 5,17 aktualnie ;chwile po tej badź, co bądź zaskakujacej , dobrej informacji o FM 2 w czerwcu !

Zbyt wielu kółkowiczów ;
    3 dni , 400 tys obrotu i kurs 5,17.. szok
  • Re: Zysk netto Autor: ~ertghfe [37.30.8.*]
    właśnie zysk,potężny wychwalany przez troli 11bit ma zysk 3 razy większy jak my,tylko że kapitalizacja 10razy większa więc czy zyski 3 razy większe są czymś wybitnym dla spółki o tak dużej kapitalizacji???
  • Re: Zysk netto Autor: ~nienajnowszy [178.16.102.*]
    głupota trolli i spekuły jest juz w cenie

spijmy spokojnie
  • Re: Zysk netto Autor: ~niktważny [5.173.27.*]
    ale jak na razie jest raczej nie spokojnie
  • Re: Zysk netto Autor: ~Ps [31.0.59.*]
    No widzisz a 11bit rośnie a forek nie. Fp2 który wyjdzie w przeciągu roku wygeneruje większy zysk niż forek w 10lat a to tylko jedna z wielu gier które 11bit wyda w następnych latach. Alters,projekt 8,invincible, gra od fools theory każda z nich zarobi więcej niż for w kilka lat. Dlatego 11bit będzie rosło bo inwestorzy rozumieją z czego wynikają niższe zyski 11bit w ostatnich latach i jakie one będą w kolejnych. A forek będzie co roku wydawał dwa rimejki i zarabial po 10mln/rok. Tylko żeby to dostrzec trzeba by coś wiedzieć o spółce do której się odwołujesz, tutejsze wsiowe głupimi z forum forka niestety inwestują w gaming na podstawie c/z i się dziwią że nie rośnie ich perła XD klepcie się po pleckach dalej ja mam na 11bit codziennie nowe ATH ale oczywiście Wy dalej myślicie że macie racje XD
  • Re: Zysk netto Autor: ~Nienajnowszy [157.158.161.*]
    Czyli rozumiemy że cały swój kapitał który przeznaczyłes na rynek gamingowy włożyłeś w 11 bit, a tutaj udzielasz się pro Bono/dla rozrywki żeby poczytać sobie biednych leszczy,
    I absolutnie nie masz tu zamiaru inwestować
  • Re: Zysk netto Autor: ~Ps [31.0.59.*]
    Miałem kiedyś forka w portfelu ale potem okazało się że prezes kłamie więc podziękowałem. Lubię zaglądać na forum bo odklejenie tutejszej sekty mnie bawi to raz a dwa nie ja po raz kolejny wywołałam 11bit do tablicy więc skąd płacz kiedy piszę tylko oczywista prawdę o planach wydawniczych 11bit? Ano tak bo tu prawda boli, nawet nie próbowałeś udawać że patrzenie na zysk 11bit z poprzednich lat bez uwzględnienia cyklu wydawniczego miało jakikolwiek sens zamiast tego Wasz klasyczny argument: co robisz na forum skoro się z nami nie zgadzasz i nie klepiesz nas po pleckach? XD
  • Re: Zysk netto Autor: ~nienajnowszy [85.11.86.*]
    a ja Ci powiem ,że 11 bit to banieczka

jezeli kupiłeś międzu 250 a 600 to jesteś na górce

jeżeli skokowo nie poprawią swoich wyników w najbliższym czasie, będzie wodospad
  • Re: Zysk netto Autor: ~Ps [89.64.42.*]
    Nie nie będzie wodospadu :) Będzie powyżej 1000 bo w kolejnych 3 latach będzie 5 premier a w ostatnich latach nie było żadnej. Dodam że te 5 gier ma budżety 2x większe od frostpunka który w rok zarobił więcej niż for od początku swojej działalności ale miejscowe wiejskie głupki dalej swoje XD super jest u Was to że jak 11bit będzie po 1000 a for dalej po 5 to wiem że nikt się tu nie przyzna do błędu. No dalej napiszcie jaki balon poklepcie się po pleckach a rynek jak zawsze zweryfikuje.
  • Re: Zysk netto Autor: ~nienajnowszy [178.16.102.*]
    o fanatyk 11 bit

lubisz gdy społeczka nawija ci makaron na uszy

• Re: Zysk netto Autor: ~Ps [31.0.60.*]
    Kolejny pokaz inteligencji akcjonariatu forka XD ja zarabiam na 11bit ty tracisz na forku takie są realia.
    przez zarabianie, masz na myśli że już wyszedłes?, bo nie mówisz chyba o wirtualnym zysku jaki pokazuje Ci makler xD,
  • Re: Zysk netto Autor: ~Forek [31.61.245.*]
    Kolejny odklejeniec... Zachwalają 11bit, zachwalają TEN ale na Bankierze warują na Forku xDDD

A TO CI NIESPODZIANKA :) HAHAH
    PS czuje pismo nosem, że 11bit to balon i zanim osiągnie obiecane poziomy (zysków) jeszcze może pęknąć
    dlatego teraz rozpoznaje alternatywy w które mogłby wejść

nie ma sensu mu pomagać z inwestycja

• Re: Zysk netto Autor: ~Ps [31.0.60.*]
    I klasyczny argument po co "warujesz" na forum skoro nie klepiesz nas po pleckach? Przecież forum nie służy wymianie opinii tylko chwaleniu forka i plucia na wszystkie inne spółki XD słodziaki z Was
    Jaką wymiana opinii
    Co ty piep...sz hipokryto?
    TEN -7%
    TEN -9%
  • Re: Zysk netto Autor: ~Alek [89.74.30.*]
    Heh no nie ma to jak pocieszać się, że inni mają gorzej xD Za to u nas wszystko super, wydajemy gry jedna za drugą, a kurs codziennie 5% do góry xD A nie wróć ... xD
    Ja się nie cieszę że mają gorzej tylko sami są sobie winni. Zamiast pakować kasę w Forka to szukają wrazeń
[x]
FOREVEREN 0,00% 2,97 2025-10-16 16:38:33
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.