Nie dać się wyczyścić z akcji, o to im chodzi :) Zaś uruchomili się na forum trolki ujadające, jak to źle itp. Dopiero co kupili a naganiacze już wiedzą, że to źle :)) Przyjdą zaraz infa co z resztą kasy :) Zachować spokój i rozwagę, tego życzę :) Zawsze mogę się mylić, ale info uważam za dobre i niedługo się przekonamy, kto miał rację :) Pozdrawiam wszystkich i życzę mądrych inwestycji i decyzji.
Dnia 2023-03-09 o godz. 08:27 ~Mirks napisał(a): > Nie dać się wyczyścić z akcji, o to im chodzi :) Zaś uruchomili się na forum trolki ujadające, jak to źle itp. Dopiero co kupili a naganiacze już wiedzą, że to źle :)) Przyjdą zaraz infa co z resztą kasy :) Zachować spokój i rozwagę, tego życzę :) Zawsze mogę się mylić, ale info uważam za dobre i niedługo się przekonamy, kto miał rację :) Pozdrawiam wszystkich i życzę mądrych inwestycji i decyzji.
Nie widzę potrzeby sprzedawać, więc trzymam i czekam na złotówki. Jeśli zejdzie poniżej mojej średniej to tym lepiej dla mnie bo dokupię. Przed właściwym trendem wzrostowym przeważnie dość długo kręcą się w okolicach dołków i straszą. Sporo osób ulega wówczas różnym trollom i oddają akcje, a później odkupują kilkaset lub kilka tysięcy procent wyżej kiedy te trolle zaczynają zachwalać spółkę bo wiedzą że szczyt już blisko.
Tak jest właśnie :) Mielą między sobą i robią obrót, kupuje i wystawia od razu na S. Obroty zerowe, więc jestem spokojny. Ludzie oddadzą a tu zaraz zaś otwarcie np 70% w górę i wtedy rośnie gula :) Ja Dokupiłem i czekam, spadnie dokupię więcej :) Zawsze mogę się mylić, ale ja jestem optymistą :) Pozdrawiam wszystkich
Dlaczego trollu kłamiesz. Spółka ma 4,6 mln kapitału własnego. Teraz doszło do tego (po zakupie akcji Aquatech) ponad 3 mln. Razem mają ok. 8 mln, które mogą przeznaczyć częściowo na inwestycje. C/wk = 1.5 co jest wskaźnikiem bardzo niskim jak na branżę. Poza tym Carom jest właścicielem 31% akcji. Reszta (69%) jest w rękach małych akcjonariuszy czyli naszych. Wszyscy wiedzą co planuje zarząd, były już wcześniej komunikaty. Teraz czekamy na plany inwestycyjne i ich realizację. Po co te kłamstwa? Zmień sobie spółkę i tam się wyżywaj nieudaczniku.
Przy wykorzystaniu linii kredytowej można planować inwestycje na 40 mln ( trzeba mieć 20% środków własnych). Nie wspominając o dofinansowaniu do 70% inwestycji. Powstaje całkiem pokaźna kwota za którą można zbudować wiele stacji ładowania samochodów elektrycznych. Pozdrawiam myślących.
Nie wiem po co plujesz na tą spółkę i produkujesz się codziennie. Daj sobie spokój i zmień forum. Tutaj kluczowe jest info ze spółki. Wcześniej czy później się pojawi. Wszyscy czekają niezależnie od twoich szkalujących wpisów