• ile są warte akcje tej spółki? Autor: ~wiecomówi [80.244.90.*]
    zadłużenie i nic więcej. dziwię się ze nie jest jeszcze taniej i że akcjonariusze nie panikują i nie chcą sprzedać jak najszybciej akcji tej spółki.

Powodzenia...
  • Re: ile są warte akcje tej spółki? Autor: ~Obligatariusz [195.191.163.*]
    Jak setki innych osób oszukanych przez FKD cały czas walczę o wykupienie obligacji serii P i należne odsetki, w tym odsetki ustawowe, które przekraczają już kwotę obligacji. Nie spocznę dopóki nie odzyskam swojej kasy bądź prezes FKD nie trafi za kratki, aby nie mógł już nigdy oszukać ani jednego człowieka.
  • Re: ile są warte akcje tej spółki? Autor: ~wiecomowi [80.244.90.*]
    Przecież tego nie odzyskasz. Nie dogadacie się i nie pójdziecie na kompromisy to zostaniecie z niczym jak i posiadacze akcji.
    Musisz wyznaczyć ile straty cię zadowala, bo o zysku z odsetek...zapomnij. Przykre ale prawdziwe.
    A prezesowi i tak się upiecze.
  • Re: ile są warte akcje tej spółki? Autor: ~Pedro [188.33.225.*]
    Znalaz się inwestor za 5 zł trzeba było myśleć przed inwestycją a nie być pazernym pewnie na 10 albo może 12%, A teraz wylewasz to wszystkie swoje żale
  • Re: ile są warte akcje tej spółki? Autor: ~Papiertoaletowy [188.146.204.*]
    Pedro inwestor za 3 grosze. Jak kupiłeś akcje to wykorzystasz je przynajmniej do podtarcia się.
  • Re: ile są warte akcje tej spółki? Autor: ~br [85.221.140.*]
    zero
  • Re: ile są warte akcje tej spółki? Autor: ~wiecomówi [80.244.90.*]
    tyle jest warta ta spólka co jej dług, brak zaufania inwestorów i odjąc od tego majątek....ja obstawiam że mamy tu spory minus.

Ambitnie podeszli do emisji obligacji dla naiwnych, ale zabrakło im ambicji produkcyjnej....żal mi nas wszystkich proszę Państwa

spółka miała szanse ale nie widzę zadnych nowych intrafnych kontraktów.

• Re: ile są warte akcje tej spółki? Autor: ~wiecomowi [80.244.90.*]
    Tak naprawdę jak sobie wszystko zsumowałem to akcje tej spółki są warte praktycznie nic. Kilkadziesiąt milionów długu.
    Za duży poziom ryzyka.
    Nie ma komu sprzedać akcji, brak przychodów i konkretnych przetargów, trzeba prześledzić co robią w Mieszkowicach. Jeśli tam zakład stoi to nie wiem po co oni są jeszcze na giełdzie i jak egzystują?
    Straciłem tu tylko kasę. A były perspektywy.
    Ja osobiście kładę na tą spółkę duży X.
    Przez jakiś krótki czas wierzyłem w jakiś cud, ale liczby mówią same za siebie.

Żegnam Państwa i powodzenia.
[x]
FABRYKAKD -2,00% 0,05 2024-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.