Techniczne ESPI należy odczytać w sposób proinwestycyjny. Jutro tylko kompletni niewydarzeńcy mogą liczyć na spadki. Będzie odwrotnie. Myślę, że prawdziwe wystrzałowe info pewnie pojawi się podczas sesji 18 marca - notowania MDG na SWiG 80. Czuję ogromne wzrosty już w marcu.
Albo mi sie wydaje albo od 2 tygodni codziennie widzisz mega wzrosty, pamietne dni itp:)
Zgadzam sie ze tylko nierozgarnięci jutro oddadzą bo to ze bedzie wodospad to chyba logiczne, że fund bedzie gral na nie wiedzy drobnych inwestorow. Bedzie szansa dokupić
Twoja wiedza, wyczucie rynku i przyswajanie wiedzy poraża. Chłopie trzymaj się od giełdy z daleka, nikogo nie przekonasz, ale parę naiwnych osób nabrać możesz. Choć mi osobiscie ciężko to zrozumieć.Wodospad...
Ale na co mam nabrac?
Czego nie rozumiesz?
Waz dla uspokojenia z rana napisz jak ostatnio ze dlugo bedziemy pamiętać ten dzien ....a ja podbije twoj dzisiejszy post podczas sesji i zobaczysz znaFco kto mial racje:)
Wyjdź z tego forum. Dam Ci 10 zł piracik jak nic nie napiszesz przez tydzień... Albo nie 10 zł, dam Ci 20 zł żebyś sobie kupił jedną sztukę akcji MDG i mówił patrzcie rośnie !
Wyjdź z tego forum. Dam Ci 10 zł piracik jak nic nie napiszesz przez tydzień... Albo nie 10 zł, dam Ci 20 zł żebyś sobie kupił jedną sztukę akcji MDG i mówił patrzcie rośnie !
Wez ty idz do lombardu jak ostatnio pisales i zastaw telewizor zeby miec wiecej niz jedna oferte na ekranie::) Zenada Uzupelniacie sie z proszkiem IXI w nagonie ze bedzie roslo bo tak ma byc i koniec ...
Jak pisałem że będzie rosło to rosło, jak urosło za dużo to napisałem że przegrzaliscie... Teraz mamy tzw boczniaka który przybliża nas z każdym dniem do wybicia i to tyle ...
Czy ty naprawde nie widzisz ze robimy nastepne kolko i lecimy na 17 czy grasz glupa? Latamy w przedziale 17-18.70 juz drugi raz i zaczynamy robic trzecie kolko wiec przestan sie madrzyc pisac o wybiciu:)
Dnia 2023-03-09 o godz. 16:44 ~piracik33 napisał(a): > Czy ty naprawde nie widzisz ze robimy nastepne kolko i lecimy na 17 czy grasz glupa? > Latamy w przedziale 17-18.70 juz drugi raz i zaczynamy robic trzecie kolko wiec przestan sie madrzyc pisac o wybiciu:) >
piracik słuszna racja obecnie jesteśmy w kółeczku kierunek 18,50 na 17 i trzeba zbierać w okolicy 17 pln
Moze nie wodospad ale masz 1zl na akcji w plecy. Pisałeś o mega Up mamy kolejne kolko. Troszke pokory kolego bo mamy ten sam cel czyli wyniesc jak najwiecej z inwestycji.
Cierpliwość to klucz do sukcesu, a obrażanie innych na forum stawia cie w jednym rzędzie w trolami fundowymi:)
Dnia 2023-03-08 o godz. 19:39 ~Ixi napisał(a): > Techniczne ESPI należy odczytać w sposób proinwestycyjny. Jutro tylko kompletni niewydarzeńcy mogą liczyć na spadki. Będzie odwrotnie. Myślę, że prawdziwe wystrzałowe info pewnie pojawi się podczas sesji 18 marca - notowania MDG na SWiG 80. Czuję ogromne wzrosty już w marcu.
nie czuj wzrostów bo one przyjdą kiedyś niespodziewanie, na spadkach trzeba zbierać po malutku nie przepłacając.
Generalnie tak, ale nie w tym miejscu i tym czasie i nie w tej spółce. Przygotowywane jest ogromne wybicie. Dzisiejsza sesja pokazała, że nie było chętnych do sprzedania 1000 akcji po 19,00. Nikt głupi nie jest i nie sądzę, by zgłupiał od bzdur płatnych troli.
Dnia 2023-03-09 o godz. 19:00 ~ixi napisał(a): > Generalnie tak, ale nie w tym miejscu i tym czasie i nie w tej spółce. Przygotowywane jest ogromne wybicie. Dzisiejsza sesja pokazała, że nie było chętnych do sprzedania 1000 akcji po 19,00. Nikt głupi nie jest i nie sądzę, by zgłupiał od bzdur płatnych troli.
naganianie płatnych trolli nie ma tu żadnego znaczenia bo każdy ma swój rozum, kto tam wie może za te 1000 akcji za pół roku bedzie można kupić niezły samochód - ja w to zaczynam wierzyć.
Dnia 2023-03-09 o godz. 19:52 ~Piracik33 napisał(a): > W 4q 2024 kupisz bardzo dobry samochod za te 1k akcji. Cierpliwi beda nagrodzeni.:)
również mam taką nadzieję że tak bedzie, pożyjemy zobaczymy - póki co żałuje że nie zbierałem towaru jak sandman76 po 6-7 zł ale z drugiej strony co mają powiedzieć Ci co brali ten towar grubo ponad 30 zł i cierpliwie czekają na zejście z haka.
Dnia 2023-03-10 o godz. 06:59 ~Tommy napisał(a): > Mam znajomych co kupili za ponad 200 i uśredniają, ja kupowałem od 12 i poczekam jeszcze kilka lat.
nie mamy wyjscia tu trzeba być cierpliwym i poczekać kilka kwartałów . Kto chce zarabiać już teraz obawiam się że wybrał nieodpowiednią spółkę a ja takim polecam bank handlowy i asbis tam jest kasa i moc.
Ja podobnie jak Tommy jestem na papierze od 12 zl. Troszke udalo mi sie dokupić na korekcie. I nie oddam conajmniej do 4q 2024 a dlaczego? Pewnie osoby ktore naprawde interesuja sie strategią spółki i uwaznie słuchały czatu z zarzadem w ubieglym roku wiedza:)
Z tych skokow 5zlotowych to bedziemy sie smiac bo beda lekko zauważalne na wykresie historycznym.:)Tu wszyscy zarobią. Kolorze i long:)
Cierpliwości