To poczytaj sobie o braku wody w Europie jak wyschły rzeki
https://www.google.com/amp/s/zielona.interia.pl/klimat/newsamp-rzeki-w-europie-umieraja-wyschniete-zrodla-goraca-woda-i-bra,nId,6226586
Moim zdaniem następne info możemy zobaczyć o zwiększeniu przez członków (zarząd). Mają jakichś plan i ważne by im to wyszło :) Gdzie pójdzie następna kasa? Ifo zapewne też na dniach. Jak to złe info według kogoś, to niech jutro się wysypie z akcji i będzie spał spokojnie :) Zdrówka życzę :)
Nie rozumiem, po co oni kupują akcje spółki, która nie przynosi zysku. Czy nie lepiej zainwestować w dochodowy biznes i dostać dofinansowanie. Bańka poszła w błoto, moim zdaniem. Jednak nie doceniłem inwencji twórczej zarządu. Chyba, że czegoś nie wiemy?
Z Patrowiczem i January można było zarobić krocie, później zaczął spieniezac biznesy i mnożyć akcje to już było gorzej. A tu już była pompa czy emisję już były bo nie wiem na jakim etapie jesteśmy?
Owszem, przy Patrowiczu niektórzy (mniejszość) zarobiła. A warunkiem koniecznym aby w tej mniejszości się znaleźć, było nie przywiązywanie uwagi do jakichkolwiek fundamentów. Tylko wyrwać coś na podbitce i w nogi.
Zna ktoś bliżej sytuację na A Q T? Swego czasu śledziłam jak wybuchła wielka awantura z ubraniem ulicy w drogie akcje, i gdy kilkoro odważnych próbowało przejąć kontrolę nad spółką. Potem odpuściłam.
To moim zdaniem nie głupi pomysł, dywersyfikują po prostu. Weszli częścią w innowacyjne rozwiązania do nawadniania a o suszy mówi się coraz częściej :) Ten częściowy biznes może się udać, stąd udziały :) Moim zdaniem zarobią na tym :) W mojej opinii to dobra inwestycja i pomysł. Druga rzecz, uzupełniają się. Wiecie jak dzisiaj ciężko kasę zdobyć a sama inwestycja w takie rozwiązanie to wcale nie jest głupi pomysł :) Pożyjemy, zobaczymy :) Czekamy na kolejne infa, bo to na pewno nie ostatnie :) Powodzenia w inwestycjach
Tak też może być :) Uważam, że o tych stacjach można dawać sporo inf, np - postawiliśmy, kupiliśmy łyżkę do wymiany opon itd :) Można długo trzymać kurs, więc tak nie do końca od razu uciekać :) Kwestia subiektywnego wyczucia sytuacji. Ale akcje devka na pewno ktoś kupi, pakiecik :) Dlatego trzymać :) Pozdrawiam serdecznie
Dnia 2023-03-09 o godz. 08:44 ~Mirks napisał(a): > Tak też może być :) Uważam, że o tych stacjach można dawać sporo inf, np - postawiliśmy, kupiliśmy łyżkę do wymiany opon itd :) Można długo trzymać kurs, więc tak nie do końca od razu uciekać :) Kwestia subiektywnego wyczucia sytuacji. Ale akcje devka na pewno ktoś kupi, pakiecik :) Dlatego trzymać :) Pozdrawiam serdecznie
Dokładnie tak jak piszesz. A to barek z hot dogami, myjnia itp. Ja czekam na swoje.