Dnia 2023-03-08 o godz. 16:06 ~mix napisał(a): > https://biznes.pap.pl/pl/news/ebi/info/3391392,hub-tech-sa-(7-2023)-zmiany-w-skladzie-rady-nadzorczej-emitenta
Dnia 2023-03-08 o godz. 16:13 ~Kamikadze napisał(a): > Może włoska kamorra . To wieszczy kolejne wały na tym truchle
przecież się już pożegnałeś ze spółką, z forum...z nami..... Był ostateczny gwóźdź przecież. co tu jeszcze robisz? da radę tak przez wieko trumny? hihih
Dnia 2023-03-08 o godz. 16:17 sandman76 napisał(a): > Dnia 2023-03-08 o godz. 16:13 ~Kamikadze napisał(a): > > Może włoska kamorra . To wieszczy kolejne wały na tym truchle > > przecież się już pożegnałeś ze spółką, z forum...z nami..... > Był ostateczny gwóźdź przecież. > co tu jeszcze robisz? da radę tak przez wieko trumny? hihih
on po prostu pyta, co z waszą obroną Częstochowy przez dwa lata, czyli wejściem na główny parkiet ? Odchyl to wieko i skomentuj mądralo.
Dnia 2023-03-08 o godz. 16:20 ~InżynierMaliniak napisał(a): > Dnia 2023-03-08 o godz. 16:17 sandman76 napisał(a): > > Dnia 2023-03-08 o godz. 16:13 ~Kamikadze napisał(a): > > > Może włoska kamorra . To wieszczy kolejne wały na tym truchle > > > > przecież się już pożegnałeś ze spółką, z forum...z nami..... > > Był ostateczny gwóźdź przecież. > > co tu jeszcze robisz? da radę tak przez wieko trumny? hihih > > on po prostu pyta, co z waszą obroną Częstochowy przez dwa lata, czyli wejściem na główny parkiet ? Odchyl to wieko i skomentuj mądralo.
ja się ze spółką w przeciwieństwie do japońskiego samobójcy nie żegnałem mądralo. Pisałem ci już dawno, że ja tu będę baaardzo długo ( zresztą i tak jestem tu dłuzej od ciebie, ale przynajmniej mam akcje ) Czy ty się pożegnałes w zasadzie też mnie nie interesuje, bo to i tak jak widzisz nie ma żadnego znaczenia. Ale skoro japoński samobójca się pożegnał wbijając OSTATECZNY GWÓŹDŹ to chciałbym wiedzieć co tu jeszcze robi? I do niego jest to pytanie nie do ciebie. Na ciebie przyjdzie czas, na razie za bardzo po tobie jeżdzą, nie chcę się ubrudzić :)