• Podsumowywujac Autor: ~Sa [37.248.175.*]
    Moja opinia co do premiery i oceny studia.:
    Co do premiery:
    - peak bardzo dobry, dobre miejsce w globalach i w kolejnym dniu miejsce poprawia, zobaczymy ile wytrzyma w pierwszej 300-tce
    - jakość bardzo dobra, ale są błędy, jeśli wyeliminuja to oceny powinny rosnąć,
    - spory potencjał dla DLC i długofalowej sprzedaży
    - oceniam że przy tej cenie przy poziomie 130 tys. powinni spłacić producenta i potem generować zyski już dla spółki,
    Co do studia:
    - pierwsza gra i widać jakość, nie spieszą się z wydaniem i widać tego efekty
    - dobrze wyszła współpraca z globalnym dostawca,
    - kolejne gry na horyzoncie, które zostaną wydane w niedługim czasie
    - studio z potencjałem i dobrze ktoś tam zarządza, myślą o jakości, marketingu itp.
    Jest szansa na zyski, jak duże zależy teraz od utrzymania sprzedaży Hotel Renovator na wysokim poziomie oraz od kolejnych gier.
  • Re: Podsumowywujac Autor: ~luk [46.134.152.*]
    Ile projekt kosztował?
  • Re: Podsumowywujac Autor: ~Hans [80.53.133.*]
    kogo kosztował, inwestorów? Ile to trwało 4-5 czy 7lat?!
  • Re: Podsumowywujac Autor: ~Sa [37.248.167.*]
    Jest w raporcie, wszystko poniżej 1 mln euro. Przyjmijmy w zaokrągleniu że 1 ml. Powyżej tej kwoty idzie jakiś procent na konto firmy w formie zysku. Mam nadzieję na jakies okresowe raporty sprzedaży. Powiedzmy że po 72h, miesiącu a potem w kolejnych raportach finansowych od spółki. Było by miło i dało podgląd jak projekt wypadł, narazie wypada dobrze, ale czas dopiero pokaże.
[x]
THEDUST 9,89% 1,00 2025-10-02 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.