no cóż każdy ma swój rozum, piracik mówił że spadnie na 17 i jego przepowiednie się sprawdzają, teraz ruszają spółki groszowe jak harper, mdg warto obserwować i na spadkach też warto dokupować bo okazji kupna bedzie wiele po 16x pewnie też
Nie byl bym przekonany do tych okazji ale mam nadzieje ze uda mi sie jeszcze raz dokupic ponizej 17.
Mysle ze juz zostali na papierze kolkowicze i longi, a szukajacy szybkiego zarobku juz sie wytrzepali z akcji ze stratą.
Nie mniej uważam ze na w80 wejdziemy z 2 z przodu
Dnia 2023-03-10 o godz. 16:55 ~Piracik33 napisał(a): > Nie byl bym przekonany do tych okazji ale mam nadzieje ze uda mi sie jeszcze raz dokupic ponizej 17. > > Mysle ze juz zostali na papierze kolkowicze i longi, a szukajacy szybkiego zarobku juz sie wytrzepali z akcji ze stratą. > > Nie mniej uważam ze na w80 wejdziemy z 2 z przodu
spokojnie piracik33 Ci co kupowali powyżej 17,60 zł trochę umoczyli bo na pewno kurs jeszcze spadnie ale w dłuższym terminie odrobią straty, na większe wzrosty z pewnością przyjdzie nam spokojnie poczekać kilka ładnych kwartałów potwierdzonych dobrymi wynikami ale warto poczekać;.