• Piracik Autor: ~Krzychu [31.0.56.*]
    Kto tego kolegi słuchał sam się wy*uchał. Poniżej 18 nie spadnie i bardzo ładnie !

Ps. I co teraz peroniarzu ? Dalej czekasz na niższe poziomy ?!

Buhaha
  • Re: Piracik Autor: ~Janek [5.173.97.*]
    Dzisiaj odcinamy peroniarzy
  • Re: Piracik Autor: ~Hm [195.158.77.*]
    Gdzie ta odcinka??
  • Re: Piracik Autor: ~Janek [5.173.97.*]
    Obserwuj mmm
  • Re: Piracik Autor: ~sanderos [31.6.159.*]
    no cóż każdy ma swój rozum, piracik mówił że spadnie na 17 i jego przepowiednie się sprawdzają, teraz ruszają spółki groszowe jak harper, mdg warto obserwować i na spadkach też warto dokupować bo okazji kupna bedzie wiele po 16x pewnie też
  • Sanderos Autor: ~Piracik33 [185.180.14.*]
    Nie byl bym przekonany do tych okazji ale mam nadzieje ze uda mi sie jeszcze raz dokupic ponizej 17.
    Mysle ze juz zostali na papierze kolkowicze i longi, a szukajacy szybkiego zarobku juz sie wytrzepali z akcji ze stratą.
    Nie mniej uważam ze na w80 wejdziemy z 2 z przodu
  • Re: Sanderos Autor: ~cezgol [95.41.137.*]
    Wszystko w gestii espi. Rozpoczął się weekend, a MDG lubi weekendy. Pozdrawiam
  • Re: Sanderos Autor: ~sanderos [31.6.159.*]
    Dnia 2023-03-10 o godz. 16:55 ~Piracik33 napisał(a):
    > Nie byl bym przekonany do tych okazji ale mam nadzieje ze uda mi sie jeszcze raz dokupic ponizej 17.
    > > Mysle ze juz zostali na papierze kolkowicze i longi, a szukajacy szybkiego zarobku juz sie wytrzepali z akcji ze stratą.
    > > Nie mniej uważam ze na w80 wejdziemy z 2 z przodu

spokojnie piracik33 Ci co kupowali powyżej 17,60 zł trochę umoczyli bo na pewno kurs jeszcze spadnie ale w dłuższym terminie odrobią straty, na większe wzrosty z pewnością przyjdzie nam spokojnie poczekać kilka ładnych kwartałów potwierdzonych dobrymi wynikami ale warto poczekać;.
[x]
MEDICALG -1,35% 29,30 2026-05-26 14:52:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.