Kto sprzeda może tego później żałować, ale to już będzie późno. Moje zdanie jest takie, że kto wytrwał do tej pory to już nie czas na sprzedawanie, oj nie czas.
Dokładnie przestańcie już naganiać na kupno bo korek się zrobił i na kupnie stoi 929 k a na sprzedaży tylko 200k tak więc zacznijcie lepiej naganiać na sprzedaż aqwert pomóż gdzie jesteś
To was teraz zaskoczę bo to ja sprzedaję i odkupuje, swoje akcje, ponieważ miałem średnią 0,96 i chcę ją obniżyć bo nie mam pewności co do dalszego notowania, a tak chociaż będę mógł odpisać z podatku, już raz na cubeitg też czekałem.. ale pakiet też zostawiam bo może być różnie...
Dnia 2023-03-08 o godz. 12:45 ~Optymalizator napisał(a): > To was teraz zaskoczę bo to ja sprzedaję i odkupuje, swoje akcje, ponieważ miałem średnią 0,96 i chcę ją obniżyć bo nie mam pewności co do dalszego notowania, a tak chociaż będę mógł odpisać z podatku, już raz na cubeitg też czekałem.. ale pakiet też zostawiam bo może być różnie...
Ale pier..dy ! Odpis od podatku w marcu ... Czego to ludzie nie wymyślą żeby zniechęcić do kupna !