Sam dzisiaj kupiłem w tej cenie i liczę że za tydzień będzie 0.015 to kupie 500 k raczej powinno jeszcze być odbicie zdechłego kota coś czuję że tu jeszcze coś dużego się wydarzy
Ok. Ale gwarantujesz że kolejne sesje też będą spadkowe i gwarantujesz że nagle bez powodu to już nigdy nie odpali? Gwarantujesz że to koniec? No chyba nie bo nikt nie wie to jest giełda nieprzewidywalna . Każdy ma swój plan działania . aqwert się przygląda i ciągle jest na nie ja ryzykuje i dobieram jak jest okazja .
Dnia 2023-03-08 o godz. 11:34 ~Mustafa napisał(a): > Ok. Ale gwarantujesz że kolejne sesje też będą spadkowe i gwarantujesz że nagle bez powodu to już nigdy nie odpali? Gwarantujesz że to koniec? No chyba nie bo nikt nie wie to jest giełda nieprzewidywalna . Każdy ma swój plan działania . aqwert się przygląda i ciągle jest na nie ja ryzykuje i dobieram jak jest okazja .
Niczego nie gwarantuje, a powiem więcej, chciałbym zagwarantować, ze odpali i inne pozytywne, ale takie cyrki jak dzisiaj troche rozbrajają. Nie jestem ebnietym aqwertem żeby mieć akcje i czarno wszystko widzieć, znaczy udawać, że czarno się widzi:)))