Spółka braster nie prowadzi żadnej komunikacji ani z klientami, partnerami biznesowymi ani akcjonariuszami na żadnym poziomie mediów społecznościowych.
To wg mojej opinii oznaczać może
decyzje o przyjęciu spółki przez Karolaka i wyprowadzenia z GPW, lub sprzedaż spółki innemu podmiotowi.
Brak spłaty obligacji i brak kontaktu z prezesem oznacza że decyzje zostały już podjęte.
Myślę że akcjonariusze powinni natychmiast zwołać walne zgromadzenie.
Witam, jestem akcjonariusze spółki. Czy są tu zainteresowani żeby złożyć wizytę w spółce w umówionym terminie? Jeśli jest ktoś z Wrocławia, użyczę mięjsca w aucie.
Czy użytkownicy forum mogą potwierdzić pod wpisem ilość akcji, które posiadają. Do zwołania WZ zdajesie potrzebne jest 1/20 ilości akcji. Będzie potrzebne porozumienie akcjonariuszy.
"Do zwołania WZ zdajesie potrzebne jest 1/20 ilości akcji." Jakoś nie ma odzewu. Wniosek: Nie ma tutaj osób posiadających akcje,bo byliby żywo zainteresowani w zwołaniu WZ. Kolejny wniosek. Jesli nie ma osób posiadających akcje a jednocześnie jest psychoza grania na najniższych instynktach to oznacza,że czeka się na okazję do kupna na groszowych poziomach i temu to wszystko ma służyć.
a kupuj sobie ile chcesz. Twoje pieniądze. Podaj argumenty i będziemy dyskutować. W ostatnim czasie zrobiłem wam research z komunikacji spółki i warunków Porozumienia z obligatariuszami. Kilka wpisów dziś odświeżyłem. I nie mylić mnie z jakimś tam podszywaczem... DAWAJ!
Ponawiam pytanie, czy oprócz jednej osoby, która jak widać jest w personalnym konflikcie z prezesem spółki, są tu akcjonariusze, którzy chcieliby złożyć wizytę w spółce?
dlaczego płaczesz na forum? Jeszcze miesiąc temu wypisywałeś chamskie rzeczy przeciw mnie! Budka z piwem? Harnaś? Obrońco Prezesa!!!!! Idź płakać do Częstochowy...
Kolega Pol zadał ci konkretne pytanie.
Czemu nie odpowiesz?
Rozumiem że cię wypieprzyli ze spółki i masz traumę ale czemu działasz przeciwko akcjonariuszom ptysiu?
i mam drugiego płaczącego na forum! Dlaczego tak broniłeś prezesa a teraz płaczesz? Płacz pod kościołem! Wyciągnąłem twoje żenujące wpisy sprzed miesiąca i dwóch. ŻENADA!!!!
jeszcze miesiąc, dwa miesiące temu broniłeś spółki, kiedy ja czarno na białym wyciągałem wam na forum FAKTY z jej działalności. Ty pisałeś o budce z piwem, harnasiu, itd. Ja to pamiętam i kilka wpisów odświeżyłem. A teraz proszę: widzę wasz strach w oczach! KTO MIAŁ RACJĘ???? RED!
Panie Jarolak, jeśli firma warta jest kilkanaście milionów z nieruchomościami patentami itp to w co zostało wpompowane 130 mln zł? Pan przez lata był w radzie nadzorczej, pan Pielak, Jaremek powiązanych z Pielakiem...
Myśli pan że to się uda?
eo co tam w Bułgarii słychać?