Gratulacje dla cierpliwych akcjonariuszy. Skupione zostanie ok. 21% akcji. Kupując jeszcze po dzisiejszej cenie 10,75zl zarabiamy na skupie 4zl na akcje co przekłada się na 37%zysku. Brawo i pamiętajcie, że w tym roku jeszcze jeden skup na podobnym poziomie ok 20% skupu akcji
Ale nie podali ceny po jakiej przeprowadzą skup? Wybaczcie pytanie, bo pierwszy raz się z tym spotykam:
Zgłaszam chęć wzięcia udziału w skupie i podaję swoją cenę? Czy jak to działa?
ha ha ha sprzedaż może z 7% akcji po tej cenie jak zwykle redukcja }92% ta cena jest wymyślona i równie dobrze mogło by być 200 w ogóle takich zaproszeń powinni zabronić to jest skandal co na GPW się wyprawia, te wszystkie ich zaproszenia to tylko mydlenie oczu a sprzedadzy tylko fundusze co mają kilka baniek akcji a drobni zarobią na waciki
u mnie to samo ale to jeszcze nie problem :) aby do 20 działało jeśli jednak masz np ike ikze emakler to tam tylko zapis telefoniczny przynajmniej rok temu tak było
Przy ostatnim wezwaniu piją al się po dwóch dniach od wezwania ,ja niestety teraz mam wszystkie akcje w pkobp i muszę jechać osobiście bo tez brak możliwości odpowiedzenia na skup poprzez stronę .