Spokojnie Przeczyści skarbonkowych ynfestoruf ,pieniaczy - forumowych szczekaczy i kurs wróci na swoje tory . Chwilowy przestój i roszady to przecież norma . Obstawiam - to wył. moje zdanie ,że nawet bez dod. infa. 0,40 przebije w locie . A nawet ,gdyby chwilowo zwolnił , to 0,50 w najbliższym czasie nie powinno nikogo zdziwić . Dod. dobre EPI i....... - to tylko moje skromne zdanie - żadna sugestia - wystarczy trochę poczytać o spółce
Ciut ciut wpadło ,więc i ja teraz jestem szczęśliwym posiadaczem ,choć niewielkiej ilości . Patrząc na niektóre nicki i wpisy na forum aż poraża prostactwo autorów i ich wypocin na tym forum .Żeeeeenada i myslę ,że niekórzy wiedza ,że to właśnie o ich prostactwie piszę ........... Czekam na odezwę i............biorę na klatę ! Dawać upust prostactwu wróżbitów , fantastów, bajkopisarzy i podobnych tym pajaców szczekających tutaj w rytm swoich wymyślnych pseudointeresów....
Podbili ,kto mądry zarobił a nie kisił sie miesiącami Zainteresowanie spadało, podaż wygrała z 0,79 jest 0,4xx.
Piękne rajdy mikołaja mamy tylko nie tu. Trzeba korzystać
To dobrze czasem .Tacy "dostarczyciele" kasy i wrażeń też są potrzebni Szkoda ,ze tym razem skala była niewielka-bynajmniej ja na większą ilość nie załapałem się