• Drageus idzie na 10 zeta Autor: ~AnalitykGier [86.170.148.*]
    Potem sie zobaczy
  • Re: Drageus idzie na 10 zeta Autor: ~Gracjan [92.10.212.*]
    Jest mega tani ale trzeba zainteresowac rynek
  • Re: Drageus idzie na 10 zeta Autor: ~Strateg [92.2.214.*]
    Jazda musi nadejsc
  • Re: Drageus idzie na 10 zeta Autor: ~Gregory [82.132.235.*]
    10 malo
  • Re: Drageus idzie na 10 zeta Autor: ~Andy [89.64.88.*]
    Coś się ruszyło
  • Re: Drageus idzie na 10 zeta Autor: ~Jedrek [79.184.20.*]
    Czy to może wybić tak wysoko????, czy zaraz się zatrzyma????
  • Re: Drageus idzie na 10 zeta Autor: ~Rynek [85.221.158.*]
    Jak Spółka, która cały czas zarabia, gromadzi gotówkę, podpisuje nowe umowy i nie jest obarczona kosztem wytworzenia gier i tym samym ryzykiem nieudanego debiutu gry, ma kosztować cały czas 3 czy 4 miliony ? Przecież musi przyjść czas kiedy ktoś zauważy DRAGEUS GAMES i zacznie to kupować. A podobno Play Way, którego Mrowiński jest członkiem Rady Nadzorczej od 9 lat ma plany wobec Spółki. I nie dodałem, że nie ma żadnego długu a model biznesowy jest tak skonstruowany, że nie zatrudnia na stałe a koszty są jedynie funkcją przychodów. To jest najtańsza Spółka notowana w Warszawie z P/E !!!
  • Re: Drageus idzie na 10 zeta Autor: ~Bitek [188.146.32.*]
    Jeżeli ty tak robisz research przed inwestycją w spółkę, to nie dziwię się że nadal ciułasz gdzieś na etacie i na spółkach jesteś na minusie. Radosław Mrowiński od 5 lat nie jest w zarządzie spółki PlayWay, a co za tym idzie PlayWay nie ma żadnych planów, a nawet pewnie już nie pamiętają że jest taka spółka jak drageus.
    Ja może na etacie ciułam, ale choć ze zrozumieniem umiem przeczytać kilka zdań, a to umiejętność, którą przeciętny człowiek zaczyna posiadać około 3-4 klasy szkoły podstawowej. Ty jak widzę jeszcze tej umiejętności, jak mniemam, nie posiadłeś, ale bądź wytrwały w dążeniu do celu. Jeszcze raz przeczytaj mojego posta, może tym razem wolniej i znajdź jedno słowo: Zarząd. Jak już przećwiczysz to wróć tutaj. Pozdrawiam Cię serdecznie.
  • Re: Drageus idzie na 10 zeta Autor: ~mutantino [176.221.125.*]
    a ja napiszę tak: "A podobno SpaceX, którego Musk jest dyrektorem generalnym od zawsze ma plany wobec Spółki".
    i kto ma rację? kumasz, że pisząc cokolwiek z magicznym słowem "podobno" jesteś perfidnym troIIem?
    Czy włożyłeś choć minimum wysiłku w poznanie Spółki? Czy choć udało Ci się namierzyć numer telefonu, gdzie możesz porozmawiać na temat bieżącej sytuacji i planów na przyszłość i tam zadzwoniłeś? Czy wybrałeś się kiedykolwiek na spotkanie z Zarządem lub ZWZA? Czy zadzwoniłeś kiedykolwiek do jakiegokolwiek twórcy/twórców gier aby zasięgnąć opinii na temat Dragesus Games jako wydawcy? Czy zrobiłeś cokolwiek aby w najmniejszy sposób poznać podmiot, w który inwestujesz, albo o którym piszesz na forum? Ja tak. A TY? Dlaczego więc nazywasz mnie trolem, dlaczego tak łatwo przychodzi pisanie bzdur bez żadnego wysiłku? Wykonaj jakąkolwiek pracę i wtedy się odezwij. OK?
[x]
DRAGEUS 21,25% 1,74 2025-09-19 17:00:02
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.