Także się zastanawiam czy nie idą w ślady Kernel..... No cóż fakty są takie że firma osiąga zyski ale kurs na dnie...Więc może także o tym myślą.... Czas pokaże co zrobią...
Otóż to, mój post nie był postem spadkowym a bardziej poruszeniem tematu. Sam nie wiem, próbowałem zweryfikować ta informacje czy faktycznie spółka musi mieć siedzibę w Lux, na logikę tak.
Panowie , rozumiem za na walnym były jakieś informacje i nie ma cię w tym interesu żeby je podawać na forum, ale moglibyście chociaż napisać czy coś z tych informacji trafi niedługo do akcjonariuszy w formie espi? Z góry dziękuje.
Na Walnym nie było ANI SŁOWA o społce i planach nowego największego akcjonaeriusza wzgledem społki. Prawnik który ich reprezentował miał tylko WYTYCZNE jak glosować I NIC WIĘCEJ Nie było nikogo z Zarzadu. Suche odbebnienie programu Walnego
przynajmniej już wiadomo dlaczego nikt nic nie pisał o WZA po prostu nie było oczym ciekawe czy chociaż w najbliższym czasie przekażą nowa strategie czy tez zlekceważą akcjonariuszy