Dnia 2023-03-06 o godz. 17:48 ~obserwatorR napisał(a): > j.w
poczytaj sobie jak zachowują się spółki, które na fixach pojawiają się w wyniku rewizji kwartalnej,a jak zachowują się spółki, które pojawiają się na fixach warunkowo. I wtedy napisz to jeszcze raz
Dnia 2023-03-06 o godz. 17:48 ~obserwatorR napisał(a): > j.w
W mojej ocenie to koniec przygody spolki Bo skoro zarzad ucieka ,to to samo jak kapitan pierwszy ucieka z tonacego statku wiec tak to widze .zastanawiam sie kto to kupowal i w jakim celu.Kiedys jak sie kupowalo w biurze maklerskim to mialem i mam w sejfie wydruk kupna akcji OCEAN Traktuje to jako pamiatke .Wtedy kupilem spekulacyjnie przyjechalem do domu i okazalo sie ze Oceana wykluczono .Dlatego w imie przyzwoitosci przytoczylem moj zakup .Co prawda bylo to20lat temu ale historia lubi sie powtarzac.Nie tak dawno ucieklem z Have .wtedy Bozia czuwala nade mna .Wspolczuje akcjonariuszom ,ale nie zminia to mojego stosunku do spolki
Mądrze piszesz i zgadzam się z Tobą, że może tak być. Może być tak , że dzisiaj oprócz info o zbyciu części udziałów przez Pana Jasińskiego przyjdzie kolejne info , że w piątek tj.03.03.2023 zbył on swoje wszystkie udziały. Może być też tak, że uciekają wszyscy o czym dowiemy się dziś lub jutro. Do tego może dojść sprzedaż nieruchomości i cześć jak czapka. Nie ma spółki...
Może być też tak, w co wierzymy, że zostawili sobie po ponad 5% wiedząc że jakiś układ pojawi się na dniach, nieruchomość wejdzie aportem do nowej spółki, ta nowa spółka wejdzie tylnymi drzwiami na New Connect za bezcen (bo taki był cel poprzez sprzedaż udziałów i informacje w kluczowych momentach)