Obiecywało: ElecteiX, Forest Walker, Moon Village, Cthulhu, Flipper Mechanic, etc... NIE ZROBIŁO ZADNEJ I ŻADNEJ NIE ZROBI, BO TO MAFIJNY KRZAK PISOWSKO-LESZCZYNSKI.
Ubiorą jak w grudniu .Sprawdzcie wykres .Wtedy na ogromnych obrotach dużo ludzi powiesili ,a potem słyszy się w wiadomościach jak skaczo albo wieszajo - się
stara by zniechęcić do tej firmy. Czym więcej małych tutaj tym gorzej dla Piotra bo mniej na tym zarobi. Ale jak widać znów warto opuścić okręt by czekać na niższe poziomy.
Lust for Darkness Preventive Strike Farm Mechanic Simulator Truck Mechanic Simulator Saboteur!, Saboteur II: Avenging Angel Saboteur SiO Farm Expert for Nintendo Switch Construction Machines
"W procesie powstawania Gier Emitent odpowiedzialny jest za produkcję, portowanie i wydanie Gier. Emitent jest również właścicielem praw majątkowych do Gier."
"Popremierowy raport SPRZEDAŻOWY". To obecnie jedyny raport SPRZEDAŻOWY bez jakichkolwiek danych. To jak CCC piszące: "dużo butów się sprzedało", albo CDR piszące: "no sporo wiedźmina sciągneli na Steam". To jest kpina z polskiego systemu sprawiedliwosci i z gieldy. To kryminał.
Ponieważ trole naganiające uwielbiają temat gier simfabric, myślę że teraz jest dobry moment na przypomnienie tego wątku ponieważ minął już rok od jego publikacji. No więc którą z tych gier udało się spółce wydać przez ostatni rok: ElecteiX, Forest Walker, Moon Village, Cthulhu, Flipper Mechanic, Farm&Fix 2020? Dla tych wolniej myślących (np. mando, mareen) dodam że nie pytam jakie gry spółka przeportowała w ciagu ostatniego roku tylko jakie z obiecywanych gier własnych zostały wydane od zeszłego roku? (możemy nawet rozszerzyć do ostatnich 4 lat)
Rico nie zamieniaj tematu to nie polityk.
Odpowiedz na pytanie
Dlaczego trolujesz ponad rok na spółce nie mając akcji
Oto jest pytanie.
Ps.
A o spółkę się nie martw ma się dobrze
Kpo, a teraz poważne pytanie do Ciebie i oczekuje precyzyjnej odpowiedzi. W jaki sposób rzekomo troluje na tym forum?Wyjaśnij wszystkim. Tylko nie pisz proszę kolejny raz że coś wiesz ale nie powiesz bo w sumie to ciężko stwierdzić.
Kpo, manduś, wiem że czytanie ze zrozumieniem nie jest waszą mocną stroną. Jeśli wydaje wam się że jesteście zabawni i tacy cool to niestety macie rację - wydaje wam się. TO MOŻE NAPISZĘ DUŻYMI LITERAMI TO ŁATWIEJ WAM BĘDZIE PRZECZYTAĆ A BYĆ MOŻE TEŻ ZE ZROZUMIENIEM. PROSZĘ O INFORMACJĘ W JAKI SPOSÓB WEDŁUG WAS JA DOKONUJE TROLOWANIA NA TEJ SPÓŁCE? JEŻELI PISANIE PRAWDY NA TEMAT DZIAŁAŃ SPÓŁKI TO DLA WAS JEST TROLOWANIE TO POTWIERDZAM, BĘDĘ TUTAJ PISAŁ W NIESKOŃCZONOŚĆ O BRAKU GIER WŁASNYCH OBIECANYCH 4 LATA TEMU, O NIE ZREALIZOWANYCH UMOWACH, O WRZUCENIU ZE STEAM CO JEST. JUŻ "WYJAŚNIANE" OD 1,5 ROKU. GDZIE JEST CENTRUM BADAWCZO ROZWOJOWE, GDZIE ZNIKNĘŁY GRY Z GOOGLE PLAY? JAK TO MOŻLIWE ŻE ANI JEDNA OSOBA OD PONAD ROKU NIE ODBLOKOWAŁA ANI JEDNEGO OSIĄGNIĘCIA W MDW? I WIELE, WIELE WIĘCEJ. Ale nie mogę wszystkiego na raz umieszczać w jednym poście bo wasze zwoje się przegrzeją od nadmiaru informacji.
Jeżeli jest tak jak twierdzisz to czemu nie zgłaszasz tego problemu do KNF. To forum nie jest dobrym miejscem na razwiązanie twojego problemu. jak sam widzisz mozesz pisac tutaj co chcesz a kurs robi tez co mu sie podoba
Kpo, to już 3 raz nie udzielasz odpowiedzi na proste pytanie. Widzisz jak łatwo twoje kłamstwa prostować. Nie jesteś w stanie obronić absolutnie żadnego swojego kłamstwa. Tak się właśnie kończy los każdego "zatroskanego inwestora, który nagle dostrzegł ogromny potencjał spółki". Przychodzi, troluje, kłamie w zywe oczy a jak przychodzi do udowodnienia jego racji to nagle mięknie mu rura, zmienia temat żeby ostatecznie zmienić nick i wrócić za jakis czas jako kolejny "zatroskany inwestor".
Ricus ja nie mam zamiaru nikomu odpowiadać na pytanie na tym forum a tym bardziej tobie
Piszę tylko że tutaj zarobię kupę forsy i tyle
Ty stój i się przygladaj