Czy nie wygląda to trochę jak karmienie? Ustawili klocka 9k na K i nagle wszyscy rzucili się na zakupy z prawej. Klocek sie nie rusza i nie bierze z prawej zatem wygląda to jak zanęta dla leszczyny. Ponieważ zapraszam do dyskusji merytorycznej, kolega ~nienajmądrzejszy proszony jest o nie wypowiadanie sie w niniejszym temacie.
Dnia 2023-03-07 o godz. 08:53 ~foreverforeveren napisał(a): > dobrze widze?? "monetaryzacja FM2 DOPIERO - DOOOOPIEEEEROOOOOO - w Q3 " ??????? :D > > dopiero - to czytalismy ze pewnie nie wydadza i ze moze w 2024 to bedzie > > no niektorym to nie dogodzi nigdy :D
Ja wiem, ale z moich obserwacji wynika, że tutejszy akcjonariat mało cierpliwy więc pod FM2 będą wchodzić koło maja dopiero.
przepraszam ,inne zajęcia i brak czasu ,trafiłeś i bardzo dobrze ,do raportu 10 sesji ,czyli do rekordowego 2022 kroi się lepszy 2023 ,dla mnie dywidenda wystarczy
To sterowanie przez animatora wg. Wytycznych jest legalne?
Bo jeżeli nie to szczerze wątpię żeby forek tak ryzykował, tym bardziej że prezes sam mówił że nie jest spekulantem a na ceny akcji patrzy w ujęciu rocznym