• Gra wygląda... Autor: ~LecimPoludnie [5.173.65.*]
    Jakby była posklejana z gotowych assetow dostępnych w podstawowym pakiecie. Może jak będzie na promocji -95% ktoś to doda do biblioteki i nigdy nie zagra. Szkoda :(
  • Re: Gra wygląda... Autor: pankleks [46.204.96.*]
    Kurcze już sprzedaje dzięki za poradę ziomuś
  • Re: Gra wygląda... Autor: ~Gość [10.42.8.*]
    Lol. Ty w innym wątku robisz to samo tylko w drugą stronę. Więc dzięki stary już kupuję.
    Ja tylko pisze co będzie w niedalekiej przyszłości i to pod swoim nickiem jak cle chodziło po 7 groszy tez nikt nie wierzył ze będzie prawie 7 pln a jednak
  • Re: Gra wygląda... Autor: ~Gość [10.42.7.*]
    Jesteś bardzo wiarygodny robiąc z siebie wróżbitę i porównując Unholy z doczytującymi się w takcie gry teksturami i lewitującymi nad ziemią kilka centymetrów przeciwnikami do gier AAA ze znacznie wyższymi budżetami.
    Rozumiem ze grałeś ze się wypowiadasz xD ja przynajmniej wiem co pisze i nie z fake konta xD
  • Re: Gra wygląda... Autor: ~Gość [10.102.52.*]
    Tak jak i Ty nie grałem. Wypowiadam się na temat tego co zobaczyłem w 16 minutowym promocyjnym filmiku gdzie można wyraźnie zobaczyć wczytujące się tekstury i unoszących nad ziemią poruszających pieszo przeciwników. Więc mówię na temat rzeczy które można zweryfikować. Ty natomiast nie grałeś a gadasz pierdoły na temat grafiki w Unholy którą porównujesz do gier Triple-A. Jeśli fakt, że założyłeś sobie konto na forum bankiera pod ksywką bohatera z książek dla młodzieży uważasz za ogromny atut to mocno gratuluję XD
    Po co tu siedzisz i produkujesz się skoro to taki crap leć lepiej na simfabric tam jest pompa od początku istnienia spółki xD
  • Re: Gra wygląda... Autor: ~Gość [10.42.4.*]
    Gdzie napisałem, że to jest crap? Nie wiem jaka jest ta gra bo jeszcze nie wyszła. Mówię na temat tego co oficjalnie wiadomo albo moich odczuciach. Rozumiem, że Ty dopuszczasz wyłącznie pisanie w formie naganiania na wzrosty (jak Ty) lub na spadki? Nie jest Ci zbyt czarnobiało w Twoim życiu?
  • Re: Gra wygląda... Autor: pankleks [31.0.89.*]
    Wiem ze niedługo wezme Ci wszystkie zabawki Huehue
  • Re: Gra wygląda... Autor: ~Wro [90.156.116.*]
    Myślisz że takim merytorycznym wpisem spowodujesz że kurs spadnie i dokupisz taniej, hehe
  • Re: Gra wygląda... Autor: ~Poco [5.173.65.*]
    Po co w ogóle to kupować? Żeby zamrozić kapital na lata?
[x]
DUALITY -0,80% 1,86 2025-10-03 16:49:25
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.