• zakupy Autor: ~hormon [10.42.7.*]
    Podoba mi się ta cisza wokół spółki (co niedługo się zmieni). Można spokojnie zbierać akcje
  • Re: zakupy Autor: ~Zbyszek [93.180.177.*]
    To zbieraj. W kolejnym raporcie zobaczymy ile kasy przejedli
  • Re: zakupy Autor: ~hormon [37.47.177.*]
    Czas zakupów na tych poziomach dobiega końca. Proszę przygotować się na wskoczenie półkę wyżej
  • Re: zakupy Autor: ~bazol [89.25.166.*]
    tu mam docelowo 150 parenting w tym roku
  • Re: zakupy Autor: ~hormon [37.47.146.*]
    Przy partneringu do tych 150 spokojnie dorzuć jeszcze 100. Tak mnie w gnatach strzyka ze w najbliższym czasie czekają nas informacje windując kurs na 7X zł, a po wakacjach przebijemy 100. Takie słuchy chodzą
  • Re: zakupy Autor: ~Inwestor [91.102.183.*]
    gruszki na wierzbie.....nie będzie przychodów nie będzie wzrostu, budowa laboratorium ma chyba za cel umożliwienie generowania przychodów ??
    Budowa laboratorium... Chyba spółki Ci się pomyliły. Tutaj beż żadnego przychodu będzie ponad 200. Cierpliwości.
  • Re: zakupy Autor: ~klops [93.180.177.*]
    Oj a co to taka nagonka. Papier pali łapki? A może fundusz ma za dużo darmowych papierów? A inwestorzy już mają od 3 lat obiecaną kasę. A opłaty za zarządzanie sią naliczają
    Masz, jeszcze 5 z przodu. Kupuj w dobrej cenie.
  • Re: zakupy Autor: ~hormon [83.18.219.*]
    Kupiłem ile chciałem. Teraz czekam na ruch w górę. Najpierw 65, później 74 i na nowe szczyty...:)
    Nie ma jak to samemu sobie pisać:)
    Tak mi czasowo wygląda, że w przyszłym tygodniu startujemy do góry
    Najwyższy czas ruszyć do góry :)
    sprężyna coraz mocniej się nakręca... :)
  • Re: zakupy Autor: ~andrzejk11 [185.109.110.*]
    Wiesz cos o problemach z wyposazeniem laboratorium ???
    Nie, a są takowe? Komunikat o przedłużeniu rozliczenia dofinansowania jest dmuchaniem na zimne. Lepiej podpisać aneks przedłużający o kilka miesięcy rozliczenie niż stracić kasę
    Laboratorium mialo byc gotowe w pierwszym kwartale , certyfikacja w drugim , od lipca produkcja na potrzeby bad klinicznego, takie byly zapowiedzi tudziez opowiesci, chyba szykuje sie kilka m-cy opoznienia....
    Na to wygląda. Ale lepiej trochę wydłużyć całą procedurę wyposażeniowo - certyfikacyjną niż mieć coś odrzuconego, robić poprawki i czekać na ponowne oceny. Te 2-3 miesiące dłużej nie robią różnicy
    tez w to wierze, tylko nie chcialbym juz spadkow
  • Re: zakupy Autor: ~GregK [194.0.154.*]
    Ktoś wchłonął 2k papiera. Caly czas akumulacja
  • Re: zakupy Autor: ~hormon [37.47.188.*]
    Dzisiaj sobie dokupiłem akcji :)
  • Re: zakupy Autor: ~Marks [89.174.204.*]
    Nie ode mnie, ja też dokupowałem :) To może hormon sprzedawał?
    A Ty umiesz czytać? Skoro napisałem że dokupiłem, to jak mogłem sprzedawać?
    Skoro firma ma już dyrektora ds rozwoju biznesu z dużym międzynarodowym doświadczeniem, to znaczy że jest na ostatniej prostej do rozpoczęcia kliniki. Każda kolejna informacja za spółki może mocno podbijać kurs
    Rynek na który spółka wchodzi w tym roku z badaniami klinicznymi wart jest duże dziesiątki miliardów dolarów. Firma już mogłaby robić klinikę ale wszystko dopina z EMA na ostatni guzik tak żeby całość podania była z nowego zakładu. Rada programowa to światowej klasy eksperci, powołany ostatnio dyrektor ds rozwoju biznesu to osoba pracująca przy miedzynarodowych projektach wartych do 1 mld usd. Powoli będziemy ruszać:)
[x]
POLTREG 5,88% 18,00 2026-05-18 16:11:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.