Koszt budowy stacji ładowania samochodów elektrycznych to około 100 tys. zł. Podobnie jak w przypadku budowy stacji paliw kopalnych, cena stacji ładowania pojazdów elektrycznych obejmuje koszty formalności związanych z jej utworzeniem.
No to mają na ok 40 stacji a jeśli będzie dofinansowanie 45% to 60-80?
Tylko czekać na kolejne espi...
A może nie stacje, tylko od razu elektrownię jądrową? Niech dadzą jakiekolwiek info co mają zamiar konkretnego robić ile to będzie kosztować i skąd wezmą pozostałą kasę. To dopiero będą konkrety. Warte dyskusji o fundamentach. Teraz jest tylko spekulacja
Żeby dostać dofinansowanie to najpierw trzeba jakiś projekt tych niby stacji ładowania pokazac. Tu widzę tylko jeden plan: wydymać akcjonariuszy. Dziękuję za uwagę.
Ale nerwowi są ale chórem dali odpowiedź trochę nie w temacie ale wiemy o co chodzi :)
Paulinko spokojnie zbliża się raport 17 to się może dowiemy czegoś nowego sprzedałaś swoje 10% już a może kupujesz ...
Wytłumacz mi tak logicznie kto trzyma papier miesiącami rozpisuje się na forum o spółce czekając na lepsze czasy a gdy coś zaczyna się dziać to sprzedaje ze stratą ?
Tak dla mojej wiedzy interesują mnie ludzkie zachowania czy to słabą psychika a może co innego ...? czekam kochanie ps. mam słabość do tego imienia.
Dam Ci 200 tysiecy postaw mi jedna stacje ładowania elektryków i jedna zwykłą stacje paliw. Domku nie wybudujesz za 300 tyś. Mieszkanie w byle miasteczku 2 pokojowe kosztuje 200 tyś, a ty stacje postawisz za 100 hahaha
Wybudowanie punktu dla samochodów spalinowych wiąże się z wydatkami w granicach 5-10 mln zł. Koszt budowy stacji ładowania samochodów elektrycznych to około 100 tys. zł.
Masz problem ze zrozumieniem tekstu stacja paliw 5-10mln a elektryków 100 tys a może ty troll z Rosji i po polskiemu słabo rozumiesz?
Szkoda się wogole denerwować. Skad ten badziew się bierze ja nie wiem. Krzyczy wykrzykuje a merytoryka żadnej. Trochę by poczytał przemyślał zastanowił się . Przychodzi i chlapie od rzeczy