Młoda spółka, ja bym dał szansę i poczekał na rozwój. Bez paniki. Fundamenty jakoś źle nie wyglądają, zarząd akcji nie sprzedaje. Moim zdaniem nie ma powodów, żeby wieszać na spółce psy. Kurs jest jaki jest, ale po kolejnych raportach może być wyższy.
Dlaczego żarty??? Emisje się zdarzają na różnych spółkach. Ja dokupiłem akcji i mam średnią 14 groszy. Oczywiście nie jest to moja główna spółka, bo nie przesadzam z inwestycjami na NC. Zainwestowałem tu około 20 tysięcy złotych, bo strata takich pieniędzy mnie nie zaboli, gdyby coś złego się stało.
Ty jesteś ślepy? W ciągu roku spółka leci na pysk 90% w dół, podejmuje bezsensowne decyzje biznesowe jak kupno portfeli za 4% wartości nominalnej i wyrzuca w błoto 5 milionów złotych. Przecież odrobina logiki wystarczy żeby zrozumieć że za taki ułamek to można kupić chłam nie do odzyskania i nic więcej. Do tego mamy jeszcze kupę niejasności z emisjami, a ty mówisz żeby dać szansę? Mnie wcale nie zdziwi, że w końcu GPW nie da szansy i to zawiesi albo wywali z notowań.
No dokładnie. Inwestor oczywiście miesza jak na forum innych spółek, np. Apis. Wszędzie to samo jęczenie. Albo wszędzie ma straty, albo korzysta na naiwnych sprzedających.
Dnia 2023-03-05 o godz. 14:17 ~Inwestor napisał(a): > Ty jesteś ślepy? W ciągu roku spółka leci na pysk 90% w dół, podejmuje bezsensowne decyzje biznesowe jak kupno portfeli za 4% wartości nominalnej i wyrzuca w błoto 5 milionów złotych
przepraszam bardzo, małe sprostowanie: - nie w ciągu roku, a od 31 stycznia do 29 grudnia (2022 roku) - nie o 90% w dół, a o 91,8% - nie za 4%, a za 5,6% nominału - nie 5 baniek, a 5,5 bańki poszło reszta się zgadza :)