• 10 zeta Autor: ~Bolec [37.248.209.*]
    Prognozy Piotra to 10 zeta w najbliższym czasie
  • Re: 10 zeta Autor: ~Ooo [31.0.33.*]
    Ja nawet liczę na to, że 10 to będzie przystanek. Myślę tak, ponieważ spółka wypuści kolejny tytuł na PC, który jakością przewyższa znacząco ostatni taki projekt, można sprawdzić ostatnie nagranie Marquisa z Tasiemem i tam to widać. Dodatkowo Drift21 wyjdzie na konsole i oczywiście wiadomo, że nie zarobi kokosów ale zacznie im coś z tego wpadać do budżetu. Wg raportów za samo wydanie już mają dostać ok 2 350 000 zł po przeliczeniu na złotówki. Z CMSR dalej będą mieli przychód i pewnie większy, bo zaraz stuknie milion pobrań. Ponadto w tamtym roku prezes w jednym z wywiadów zdradził, iż pracują nad kolejnym tytułem na mobilki oraz że prace nad tą grą są już na zaawansowanym etapie. Spółka chodziła po ponad 3 zł za akcję podczas gdy mieli jedną mobilke i w planach nową pierwszą grę na PC to jak będą mieli dwa tytuły na PC plus na konsole (Xbox, PlayStation), wydadzą trzecią mobilke to raczej będą w znacznie lepszym położeniu. Gdy sytuacja na wschodzie się uspokoi to czuję, że będzie pięknie. Aha i trzeba pamiętać, że Drift21 może nie zwojował świata ale gra zrobiła się całkiem przyjemna i ma pozytywne oceny, a była to ich pierwsza gra na PC, która ich wiele nauczyła. Wierzę, że Gearshift to będzie przełom. Pozdrawiam wytrwałych i przypominam, że po każdej burzy wychodzi słońce.
  • Re: 10 zeta Autor: ~Ooo [31.0.33.*]
    Dwa miliony trzysta pięćdziesiąt tysięcy:)
  • Re: 10 zeta Autor: ~Gro [5.173.65.*]
    A ile groszy?
  • Re: 10 zeta Autor: ~Up [77.115.42.*]
    1000 groszy
  • Re: 10 zeta Autor: ~koper [85.221.149.*]
    10 zł????Prorok
  • Re: 10 zeta Autor: ~ecc [89.39.107.*]
    Portfolio ECC już niedługo ;)

Drift21 (PC)
    OverRoad (PC)
    Bushido (PC)

DriftCE (PS4, PS5, Xbox) - w Q1/Q2