Jam. Wiesz że nie mam, bo od pewnego czasu coś mi tutaj nie pasuje, ale zaglądam od czasu do czasu chyba z sentymentu, obserwuję i kibicuję tym co pozostali. Może coś odkupię, ale dopiero wtedy jak upewnię się że sytuacja w Wat jest klarowna. Na obecną chwilę to jak dla mnie,- za dużo znaków zapytania.
Pozdrawiam wszystkich wytrwałych i życzę spokojnego i ciepłego weekendu.
Max to ty się wyprzedales w okolicach 20? .. stara gwardia nie powinna narzekać.bo rozumiem że to ci co kupowali 4.3 lata temu po10 pln. 25% rocznie to dobry wynik .. niestety myślę. że można ich liczyć na palcach ... bardzo dużo niecierpliwych rąk. Akcje to nie kontakty futures..jeśli liczysz na zysk w 2.3 mies to pomyliłeś się. Oczywiście bywają pozytywne niespodzianki.. osobiście skupuje od 35 uśredniając do 27.ciagle w plecy .. póki co spółka w długoterminowym trendxie wzrost. Czekam cierpliwie .pozdrawiam.
Ja wyszedłem, nie planuję wracać, ale w obserwowanych mam. PP wyszedł w najlepszym momencie, ja niestety po dużych spadkach ale wyżej niż jest obecnie, więc ostatecznie jestem tutaj na plus, ale duży niesmak do spółki pozostanie na długo. Widzę że po delikatnym odbiciu nastąpiła kolejna stagnacja i brak jakichkolwiek obrotów
Dnia 2023-03-04 o godz. 20:06 ~qwerty napisał(a): > Ja 1/3 akcji sprzedałem po 42 po czym dokupiłem 2x tyle co posiadałem w granicach 17-23 > > Planuję jeszcze tutaj zostać jakiś czas, zależnie od sytuacji ale jestem dobrej myśli
No taa tu wszycy na górce sprzedają i w samym dołku kupują.
Ok ja tylko to zauwarzyłem i zwróciłem uwagę ! A ogólnie ciekawe co tam 21 za raport i ogólnie co napiszą ? Może wcześniej w co wontpie raczej 1 info to raport roczny ??!