T ak powaznie czy aktualne beda te USTALENIA przyslugujace w nagrode kupno 3akcje po 0,16gr.Jak myslicie co zrobia grubasy w dniach 6-10.03termin PP.Gielda nie ma podstaw do zawieszenia wlasciwie nie sadze aby jakis szaleniec kupil papier z puli PP.Jest tam jeszcze jakis majatek nieruchomosci .no i pozostaje pozyczka oficjalnie nie splacona.Do rozsadnych pytanie co myslicie ,bo scenariuszy moze byc kilka .Pozdrawiam W....
To moze spasc nawet nizej poczytaj o Oncio Stilo Energy takie sprawy upadlosciowe ciagna sie czasem latami a spolka notowana raz dziennie przez 30 min nie daje mozliwosci nawet wyjscia z kapitalem jutro ostatni mozliwy dzien ciekawe czy twardziele nadal beda trzymac ?
widzę ze się udzielasz w wielu watkach trolu , nie strasz... nie strasz... skoro jest źle to po co siedzisz i piszesz co chwila.. haha., a tutaj wystarczy iskra i cyk mamy 1 zł ... , możliwe sytuacje ... wycofanie wnioski , lub wchodzi inwestor... Zarząd nie wywalil swoich akcji.... to daje wiele do myślenia... i chce mieć kontrole nad firmą.... mam swoją teorie.... na ten temat... obróciło się ponad 6 mln akcji.. w 4 dni , wolę mieć pakiet bo cena 16 groszy... jest okazją , tyle w temacie...
Wiesko a ty ciagle nicki zmieniasz ? :) Jak ty jestes napewno spadnie poczytac o Wiesko na Hemp i Cannabis naczelny trol naganiajacy na wzrosty :)? Ja tu jestem zeby ostrzegac przed takimi trolami jak ty co pisza te bzdury od 2 pln ? Spolka czeka na ogloszenie upadlosci i trafila na notowania jednolite tego juz nie odkreca a to oznacza ze handel akcjami bedzie prawie ze niemozliwy przez kolejne dlugie miesiace boisz sie swoich nickow ze ciagle je zmieniasz ?
Ja nie mogę ty Wiesko tutaj pod nickiem Admin ? Zawieszony ? Poczytajcie o tym kolesiu na forum Hemp naganiał tam od 2.7 pln spółka tez poszla na alerty i obecnie szoruje po dnie jest podejrzenie ,że ten koles jest płatnym trolem naganiajacym Uważać na noego wystarczy historie na forum Hemp poczytac kto to taki !!!! Kompromitacja Wiesko ?