• Poczytajmy opinie klientów CCC Autor: ~Ccc [31.61.253.*]
    Nie kupujemy już butów CCC?

CCC i Deichmann to jedno badziewie. Jak już miałabym mieć buty na jeden sezon, to nie za taką kasę. Omijam szerokim łukiem.

Kupiłam buty w CCC i w ciągu 3 tyg rozleciało !

Nie kupujemy. Buty bardzo słabej jakości w stosunku do ceny. Do tego problemy ze rejlamacją. Nie warto, lepiej dołożyć i kupić buty na kilka sezonów
  • Re: Poczytajmy opinie klientów CCC Autor: ~Ccc [31.61.253.*]
    A jak mamy kupować jak nie raczą mieć butów w sklepie w przeciętnym rozmiarze? Z takim podejściem to najlepiej zamknąć działalność

Kupujemy, tylko nie tam.

Buty na pół sezonu i co się dziwić

Syf jak ich mało reklamacja zasysa

CCC niska jakość za nie małe pieniądze.

Kupilam raz 10 lat temu i nigdy wiecej.

Niestety jakość pozostawia wiele do życzenia.

Bo to są buty na ostatnią drogę,a nie do chodzenia.

Buty z CCC są nietrwałe....

Jakość kiepska, a reklamacje odrzucane.

Problem tych firm to wizerunek. CCC podbił Polskę jako sklep z najtańszymi butami. Dzisiaj sprzedają buty 200-300 zł, które kiepsko wyglądają - nie wiem jak z trwałością, kupiłem klapki na basen i są ok. Ergo celować w najniższą półkę cenową, bo to sklepy kojarzone właśnie z takimi produktami. Ogromna konkurencja internetowa zabiera młodych klientow. Nie ma sensu o nich walczyć, bo przeinwestuja. Najtańsze buty dla osób z najniższą krajowa.

Bo coraz gorszej jakości
  • Re: Poczytajmy opinie klientów CCC Autor: ~Maciej [10.42.4.*]
    Nie pojade do Chin ale Chiny przyjezdzaja do mnie. Mam zapach Chin na nogach z butow z CCC.
    Nie musze leciec 12h …Nakladam pantofle i chodze po domu i czuje sie jakbym chodzil po wielkim murze
  • Re: Poczytajmy opinie klientów CCC Autor: ~Grazynka [31.60.67.*]
    Ja 15 lat temu kupiłam buty w ccc . Jak mi się podczas chodzenia zaginały tak ślady zostały . I to był ostatni zakup w ccc .
  • Re: Poczytajmy opinie klientów CCC Autor: ~Jar [83.28.98.*]
    To sobie kup w pepco!
  • Re: Poczytajmy opinie klientów CCC Autor: ~Jar [5.184.200.*]
    Ty ,jak ci tam Grażynka, czy hhuuj wie kto ,jak ci nie pasi but z CCC to se onuce załóż na swoje sztyle .
  • Re: Poczytajmy opinie klientów CCC Autor: ~Zibi [10.42.3.*]
  • Re: Poczytajmy opinie klientów CCC Autor: ~bedacywdomu [10.42.7.*]
    drodzy mącicieele, chciałbym zauważyć, że my tu kupujemy akcje, a nie buty, pomyliliście forum. Poza tym węgla nie kupuję, a na papierze Bogdanki zarobiłem niedawno ponad 250%, tyle na temat
  • Re: Poczytajmy opinie klientów CCC Autor: ~leszcz [10.42.7.*]
    buaaaaaa.... i znowu @bedocywdomu ze swoimi fantazjami typu na tym zarobiłem 300% a na tamtym 250% buaaaaaaaa... cóż za mistrz.... megaloman pełną gę...bą...buaaaaaa
    Jak kupiłeś za 50zl to się rozleciały ,kup za 500 to będziesz zadowolony i nie pisz bzdur bo taniej akcji nie kupicie i nie szkalujcie spółki .pozdrawiam serdecznie.
  • Re: Poczytajmy opinie klientów CCC Autor: ~Hej [89.64.84.*]
    Jprd marzyciele zaklamuja rzeczywistość . Wystarczy wejść na fora i poczytać na samym fb masa negatywnych komentarzy dot . Jakości produktów CCC . Po uj zakłamywać rzeczywistość ? Prawda w oczka kole? Niestety. Przykre ale prawdziwe . Trzeba uderzyć się w pierś i powiedzieć prawdę.
  • Re: Poczytajmy opinie klientów CCC Autor: ~Drab [10.42.3.*]
    No to prawda na pewno nie mówi, że CCC ma złe produkty... Nogi masz śmierdzące czy pocą się ciągle i buty się psują czy co Ci nie pasuje? Jeżeli ja kupuję + znam bardzo dobrze asortyment i jego jakość i wszystko jest dobrze, to skąd Tobie akurat się psuje i wszystko jest nie tak, a z tymi ludźmi na FB to użerałem się nie raz i zwykle po prawidłowym wyjaśnieniu po prostu milczeli. Daj sobie spokój, przejdź do działu produktowego CCC, porozmawiaj, kup jedne buty CCC i ich odpowiednik "markowy" i porównaj jakość z ceną i wrzuć na FB konkretna ocenę, a nie bierzesz sobie wpisiki i Ty już wszystko wiesz i wszystko masz jasne. Takie same gadki głupie były z cenami jakiś czas temu tutaj, gdzie tak samo nikt nie ma pojęcia jak działają ceny... żeby gadać trzeba się znać, nie chcieć po prostu. Ludzie biorą 4 pary butów i zwracają 3 czego nie powinni robić bo to chamstwo zwykłe ale tutaj oczywiście jest spoko nie? Potem okazuje się, że dostali zniżkę kupując 2 pary ale oddając wszystko i zostając z jedną parą, zniżka się już nie należy oczywiście ale tego nie przeczytali albo przeczytali ale chcieli oszukać i z tym także nie mają problemu ale narzekać jak cokolwiek jest nie tak to już normalka i właśnie takich przyg łupów teraz "cytujesz". Takich trików i tego chamstwa to ja mogę cytować dużo i dlatego będę was punktował bo nie wiecie o czym mówicie i żeby już nie otrzymywać odpowiedzi głup ich, to znam to wszystko bardzo dobrze i pisząc bzdury, to po prostu ja wiem o czym piszesz i czemu.
  • Re: Poczytajmy opinie klientów CCC Autor: ~Drab [10.102.52.*]
    Do tego gdybyś był w szkole to byś wiedział, że jedynie malutki odsetek zadowolonych ludzi podzieli się swoją opinią, a niezadowolonych to już krocie. Biorąc to pod uwagę i teraz patrząc na dzienną sprzedaż w stosunku do ilości dziennej tych komentarzy i biorąc po uwagę przekrój ludzi piszących to i biorąc po uwagę ilość ich pomyłek jako klientów to w rezultacie masz nic nieznaczącą grupę ludzi robiących szum jakby coś się działo... ale to tak w uproszczeniu tylko mówiąc. Wyłania się słaby obraz inwestorów jeżeli wy tak rozumujecie... Spróbuj z nimi na priv porozmawiać to nagle zrozumiesz o co im chodzi i dlaczego często po prostu po takiej rozmowie milknął
    Bo większość chciała by ,,Pumy,, za 50zl ,ja też kupiłem Adidasa za 160zl i nie byłem zadowolony. Ale jak kupiłem za 500 było OK a jak was nie jest stać kupić buta to chodzić w onucach .
    Ty grazyna sama siebie okłamujesz?
    Ile Ci płacą za te durne wypociny??
  • Re: Poczytajmy opinie klientów CCC Autor: ~leszcz [10.42.3.*]
    buaaaaaaa @drab twoich wypocin już nie da się czytać.... ty skończyłeś jakąś szkołę czy dopiero chodzisz do 8 klasy....buaaaaaa
  • Re: Poczytajmy opinie klientów CCC Autor: ~Drab [10.42.3.*]
    przestań pisać te swoje śmieci leszcz. Nikt kto pisze, że zarobił nie może zarobić bo Tobie się nie podoba, nie znasz firmy i nie masz pojęcia o niczym, siedzisz i śmierdzisz tymi swoimi bzdurami, które piszesz. To co pisze nie podlega dyskusji bo zastanów się dlaczego... jak masz mózg. W kwestii mojej intencji, oczywiście jestem longiem przy średniej 41 z kawałkiem i nie mam zamiaru nikogo nakręcać na wzrosty czy na kupowanie akcji ale przestań pisać te swoje śmieciowe gadki bo nie znasz się na niczym, jesteś tylko doświadczonym Januszem giełdowym, nic oprócz tego gościu i tymi śmieciowymi tekstami tego nie zmienisz także. na początku byłem grzeczny ale z wami trzeba jechać bo inaczej się nie da
  • Re: Poczytajmy opinie klientów CCC Autor: ~Hej [31.61.246.*]
    Drab, dobrze ze ty jesteś taki wszystkowiedzący i wiesz najlepiej . Wszyscy mający złe opinie nt. Chińszczyzny ccc są oszustami i celowo manipulują . Nigdy nie mieli na nogach chińszczyzny z ccc tylko tak sobie , z nudów pozostawiają opinie . Zakłamujesz rzeczywistość .
    Wszędzie jest chinszczyzna ,od czosnku ,buty ,odzież, elektronika,itd .jest takie przysłowie
    ,,tanie mięso psy jedzą ,, wydajcie 600-700zl na buty będzie OK
  • Re: Poczytajmy opinie klientów CCC Autor: ~Drab [10.42.8.*]
    Ty mi mówić nie musisz jak jest bo ja to wiem i właśnie Ci napisałem, gdzie Ty jeszcze widzisz pole do dyskusji...lol
  • Re: Poczytajmy opinie klientów CCC Autor: ~leszcz [10.42.7.*]
    buaaaaaa..... za to ty @Drab jesteś znaFca pełną gębą...buaaaaaaa kreujesz się na takiego a w głowie pustka jak w dzwonie Zygmunta.... buaaaaaa
  • Re: Poczytajmy opinie klientów CCC Autor: ~Hej [31.61.246.*]
    Zakończenie wypowiedzi LOL … to już wszystko tłumaczy. Nie mam więcej pytań …
    Ludzie ,chinszczyzna jest wszędzie!
    Każdy producent robi tak aby to coś wytrzymało jak najkrócej i żeby Janek z Frankiem poszli i kupili nowe czy jest to takie trudne wam do zrozumienia? A co takiego lepszego ma Wojas???.taki sam chłam jak inni .Miłego dnia.
  • Re: Poczytajmy opinie klientów CCC Autor: ~Hmmmm [83.29.35.*]
    Kupiłam torebkę Gino Rossi, za 300 zł , to była fajna marka zanim ccc ja kupiło ! Tak samo jak quazi czy Lasocki. Torebka po 2 msc ma wszystkie rogi wytarte. Chodzę z nią do biura i do domu , jadąc samochodem. Nie miała gdzie się wytrzeć. Ccc kupuje i niszczy marki butów. Dramat.
    Reklamacji nie uwzględniono pomimo ewidentnego kiepskiego materiału ! Nie kupiłam torebki za 100 zł tylko za 300 zł. Marki którą znałam z dobrej jakości zanim ccc ja kupiło !
    Jeszcze raz do tych niedorozwiniętych, kupcie sobie buty za 600-700 zł i będzie OK a jak was nie jest stać to chodzić w onucach
    ,jest wiele rodzajów szynki ,cena od 20zl i powyżej 100 zł to szynka i to szynka .I nie pieerrdoolcie swoich wypocin bezsensownych. Miłego dnia.
  • Re: Poczytajmy opinie klientów CCC Autor: ~JARek [89.64.82.*]
    Baranie niedorozwinięty JAR . Jak Was nie stać to kupcie sobie buty w CCC zapomniałeś dopisać . W CCC i za 300 zł się rozpadają . Jeden wielki Fajans .
    To naucz się chodzić,!rozwinniety baranie.
  • Re: Poczytajmy opinie klientów CCC Autor: ~Drab [79.163.187.*]
    JAR Ja Ci gwarantuję, że gdybyśmy usiedli przed ludźmi jakimikolwiek i bym zaczął pytać o te twierdzenia o rozpadających się butach CCC, sprawiłbym tylko pytaniami zaoranie tych ludzi przez siebie samych. Nic nie trzyma się kupy w tych wypowiedziach, ani logiki ani statystyki ani nawet wiedzy o tego typu procesach w firmie bądź jakości statystycznej czy chociaż psychologii zachowania klienta czy postrzegania straty/korzyści w kontekście zachowania klienta w procesie zakupowym. To są tak zwane głąby szukające faktów pod swoją teorię i naciągają wszystko co się da pod to, nie tworzących teorię na podstawie faktów i wiedzy, a to zmienia całkowicie poziom zachowywania się i stąd mamy tyle tutaj głu pków. Dla nich liczy się jedynie szybko zarobić bez względu na wszystko i powiedzą wszystko żeby przybliżyć siebie samych do zarobku... takie bydło giełdowe
    Człowieku , to nie są tylko opinie ludzi inwestujących na giełdzie . Opinie zwykłego Kowalskiego które pojawiły się pod artykułem o CCC. Taka smutna prawda . Niestety .
  • Re: Poczytajmy opinie klientów CCC Autor: ~Drab [79.163.187.*]
    No i dobra, powiedzmy teraz, że tych opinii jest 300 dziennie tak sobie wymyślmy, natomiast sztuk obuwia sprzedanych jest dziennie niech będzie 30 000 co daje nam 1%. Założmy, że 50% osób, które nie są zadowolone zgłaszają to czyli mamy już 600 osób czyli 2% osób niezadowolonych w stosunku do sprzedaży. Teraz około 33% osób szuka naciągania firmy i skacze z Zalando na CCC w zależności kogo może klient bardziej skroić na cenie lub przecenach różnego rodzaju. Kolejne 33% to ludzie mający rację ponieważ coś nie poszło po myśli (dostawa, nie ten but w środku, nie ten rozmiar, nie ten kolor, nie ten dokładnie fason, felerna para butów), ostatni 33% to osoby, które dokonały złego wyboru po prostu i to ich błąd jak np niespełnienie warunków promocji, inne oczekiwania wobec butów, roszczeniowcy, chcą kupić buty taniej gdzieś mimo, że kupili już w CCC itd. Daje nam to 1/3 sensownych problemów rozwiązywanych przez firmę, która reaguje i zwraca klientowi co potrzeba. z tych 33% niech 1/3 nie zostanie rozwiązana bo nie i już. W rezultacie masz około 0,66% sensownych kłopotów, a to jest mało mało. Poprzekładaj sobie te % jak chcesz nawet lądując na 4% czyli 6 razy więcej niż opisane wyżej i spróbuj napisać jeszcze raz to co napisałeś tam i jeżeli nadal masz wynik, że CCC ma rozwalające się buty, to masz coś z głową nie tak. Tu nie ma innego wyjścia i jeżeli patrzysz na wpis o CCC, wchodzisz w komentarze, czytasz hmmm nawet z 20 komentarzy od deski do deski i kształtujesz opinię swoją, a potem do tego ją tutaj głosisz to noooo takiego sposobu myślenia nie da się szanować bo ktos powie, że " każdy ma prawo do swojego zdania i każde zdanie jest równe" ... lol
    Najlepsze zakończenie „lol „ nie mam więcej pytań . Zastanawiam się co ty chcesz tymi swoimi wypocinami przedstawić .. zapewne są klienci zadowoleni z produktów ccc i tacy którzy nie są zadowoleni . To nie podlega dyskusji jednakże pod artykułem o ccc na 100% komentarzy 85 była negatywna . I nie ma co tu kombinować wyliczać, bawić się w statystykę . Po co ? Nie ma co się kopać z koniem . Nie ma to sensu
  • Re: Poczytajmy opinie klientów CCC Autor: ~Jar [5.184.243.*]
    To kup sobie zzaajebbiste buty w pepko ,po hhuujja ten komentarz
    JAR bałwanku. Pepko to ten sam chłam co ccc. Mogą sobie rączkę podać . Nie gorączkuj sie tak bo ci żyłka pęknie. Dziś znowu na minusie . Widziałeś ? Grubo sypnęli na zamku … źle to wyglada
  • Re: Poczytajmy opinie klientów CCC Autor: ~Jar [5.184.243.*]
    To odpowiedz gdzie nie jest chłam?według ciebie.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [79.163.187.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Poczytajmy opinie klientów CCC Autor: ~Hmmmmm [178.43.109.*]
    Niestety Ccc rozwaliło fajne marki butów , lasocki, quazi, gino rossi,
    To buty które kiedyś kupowałam. Piękny design, dobre ceny ( nie najniższe ) i super kolekcja co pol roku. Wszystkie klientki zazdrościły mi tych butów w Europie. Teraz brak designu wszystko wyglada jak szmateks z Chin lub babciowe buty dla Niemek. ! Dramat. Nie kupiłam tam butów od 4 lat. Szukam innych fajnych polskich marek. Może ich nie wykupią. Ccc to tragedia. A mieli fajne marki i to zepsuli kompletnie. Ktoś z zarządzających się pogubił i to mocno
[x]
MODIVO -1,38% 91,60 2026-04-02 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.