• Pisałem, że będzie przełom Autor: ~Akcjonariusz [10.42.3.*]
    Nie dajcie się wyleszczyć. Nie bez powodu udający nieuka troll Psychiatra skłaniał Was do sprzedaży papieru. Popatrzcie na kurs Urteste i porównajcie fundamenty !!! RDG to czyste złoto !! Cierpliwości !!!
  • Re: Pisałem, że będzie przełom Autor: ~psychiatra [5.173.152.*]
    To dlaczego nie kupujesz?

Nikogo nie namawiałem do sprzedaży. Nie kłam-podaj link. Powoływałeś się na AT (przy takich obrotach?) to przecież wiesz kiedy kupować żeby nie kisić pieniędzy. Każdy widzi jak jest. NERWY PUSZCZAJĄ, zaczynasz wymyślać i obrażać. Taka prawda. Nie tłumacz się.

Wkleiłem link, gdzie każdy może zobaczyć ilu jest chętnych do kupienia a ilu do sprzedaży i w jakiej cenie. Nie dajcie się wyleszczyć. W ciągu ostatnich 30 dni było tutaj około 80 postów, jak sadzę większość och i ach o KSO.
    Dzisiaj wystarczyło kupić 200 akcji i kurs zmienił się...Ktoś się denerwuje ale dlaczego nie dokupuje przecież jest bardzo tanio. Nawet mityczne fundy nie mogą kupować? A ile akcji potrzeba żeby być na dolnych widłach-oczywiście teoretycznie, ponieważ nikt nie będzie sprzedawał perły i kupował innych akcji.
    Spróbuj sprzedać np. dzisiaj 1500 akcji w cenie atrakcyjnej dla kupujących tzn. za tyle ile chcą zapłacić za akcje. Wiesz co będzie się działo? Piaskownica.

.
  • Re: Pisałem, że będzie przełom Autor: ~psychiatra [94.254.239.*]
    Tylko 4 łapki w dół i kurs też w dół. Tylu jest naganiaczy?

• Re: Pisałem, że będzie przełom Autor: ~psychiatra [5.173.24.*]

Masz 958 akcji na S po 3.40 zł. Kupuj, ponieważ taka okazja już się nie powtórzy. A może nadal za drogo?
    Szkoda tylko tych ubranych po 3.80 zł skoro moli kupić taniej. Kółeczko zrobione?
    Wiesz już teraz, że przed nazwiskiem pisze się imię jeżeli kogoś szanujesz.

[x]
READGENE 2,23% 5,50 2025-12-12 11:31:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.