• W tym roku Monnari przekroczy 10 zł .Post zapisany ...... Autor: ~Darek [10.102.52.*]
    Dnia 2023-02-26 o godz. 10:08 ~IggyOnInvesting napisał(a):
    > Hej ludzie, zrobiłem analizę Monnari Trade. Uważam, że firma jest mocno niedowartościowana. Mam nadzieję, że pomogę w walce z gangiem 2 zł.
    >
    > https://iggyoninvesting.substack.com/p/monnari-trade-a-polish-gem
    >
    > można mnie również znaleźć na Twitterze @IggyOnInvesting
    >
    > Jestem bardzo chętny tutaj z lokalnego, jeśli pominąłem jakikolwiek niuans lokalnego polskiego rynku w mojej analizie.
    >
    > - google translate

Po przeanalizowaniu analizy pana IgyyOnInvesting - powiem tak w tym roku kurs spokojnie przekroczy 10 zł a ile będzie dokładnie zobaczymy na koniec roku pozostało jeszcze 9 miesięcy do końca :) i przypomnimy tego posta i sprawdzimy czy tak będzie . Post zapisuje i będzie przypominany co jakiś czas i po wynikach kwartalnych i danych wstępnych :)
  • Re: W tym roku Monnari przekroczy 10 zł .Post zapisany ...... Autor: ~Krzysiek [10.42.8.*]
    Dobry post Darek zobaczymy ale jest to bardzo realne jeżeli wyniki i sprzedaż będzie dalej dobra .............a jak widać po pierwszym miesiącu styczniu dane są świetne i jeszcze lepsze niż były rok temu .............a więc zobaczymy jakie dane będą za luty .Patrząc na Fundamenty jakie Monnari ma i co ważne że one stale dalej rosną sa tutaj ogromne możliwości wzrostu kursu spółki .Jeżeli wyniki w tym roku będą jeszcze lepsze a wszystko wskazuje na to że tak będzie ( patrz na fundamenty ) to kurs musi poszybować i nie ma co się łudzić że kupi się taniej bo z każdym dniem tygodniem miesiącem kurs będzie co raz wyżej .............Kluczem są tutaj fundamenty i wyniki kolejne i inwestycje które w tym roku będą pewnie i kolejne .No i co ważne może i zapowiedź dywidend .................tak więc czekamy na kolejne informacje ................
  • Re: W tym roku Monnari przekroczy 10 zł .Post zapisany ...... Autor: ~Darek [10.42.4.*]
    Zobaczymy kolego 10 zł to jest tylko 100 % wzrostu kursu myślę że przy dobrych danych jakie mogą napływać kurs spokojnie przekroczy :) jest to delikatny przedział patrząc na fundamenty jakie tutaj mamy w monnari :) powiem tak same OG mogą tutaj wiele namieszać i dać zysku :) wartość samych Ogrodów Geyera to grubo ponad 100 mln zł :) które w tym roku po raz pierwszy powinny dać sporo zysku :) a to tylko dodatek jak wiemy :)
  • Re: W tym roku Monnari przekroczy 10 zł .Post zapisany ...... Autor: ~Krzysiek [10.42.3.*]
    Zgadza się jestem sam ciekaw jak to wszystko przełoży się na zyskach teraz .............bo do tej pory nie było tego w więc był tylko czysty zysk z działalności podstawowej nie licząc sprzedaży części działki rok temu .Teraz kasa będzie spływać z najmu apartamentów /lokali itd. a więc jestem ciekaw jak to przełoży się na wynikach też ............no i ta wcześniejsza kolekcja jak wpłynie na wyniki teraz .............wiele jest nie wiadomych więc może być ciekawie ...........no i nie zapominajmy jeszcze o obligacjach jakie monnari nabyło rok temu ...................dodatkowo pożyczka RP na 8% która już da zysk 2 mln zł w ciągu roku .
  • Re: W tym roku Monnari przekroczy 10 zł .Post zapisany ...... Autor: ~Monnar [10.42.7.*]
    Dodam tylko tyle że sprzedaż idzie bardzo dobrze .................wyniki w tym roku będą pobite i będą rekordowe jeżeli jeszcze pogoda będzie sprzyjać oczekujcie bardzo dużych ruchów ..
  • Re: W tym roku Monnari przekroczy 10 zł .Post zapisany ...... Autor: ~Darek [10.42.4.*]
    Też takie głosy słyszałem ........a więc czekam spokojnie :) a wyjec leszcz bez akcji i kasy wielonik z spółdzielni od 2 zł niech wyje nam tutaj ładnie :)))
[x]
MONNARI -2,31% 5,08 2025-10-31 17:00:00
2025-10-30
Umowa nabycia przedsiębiorstwa
2025-10-27
Skup akcji własnych.
2025-10-24
Skup akcji własnych.
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać