• Uważam, że trzeba Autor: ~predyktor [195.136.30.*]
    wyskakiwać z ALCHEMI i to robię bo taki marazm jak tu to nie dla mnie - trzymajcie sie, a myslałem że jednak da Karku podnieść kurs a tak trzyma i bedzie trzymał do updłego az 10% nie skupi - to powinno sie karać i gdzies zgłaszać
  • Re: Uważam, że trzeba Autor: ~garek [195.28.83.*]
    Pisalem ze bedziesz mial ch... z tylu na ALC.
    Teraz czekam na na naganianie w druga strone.
  • Re: Uważam, że trzeba Autor: ~predyktor [195.136.30.*]
    ja tam sprzedałem ALC
  • Re: Uważam, że trzeba Autor: arturixx [77.252.80.*]
    a ja trzymam bo wg mojej analizy nawet gdyby nikt nie kupował i nie sprzedawał z leszczy tylko Karku to średnia cena wyniesie 10 zł a maxymalna 12 zł
  • Re: Uważam, że trzeba Autor: ~turbolec [77.253.119.*]
    to przedstaw nam swoja analize na forum a nie jej wyniki
    Poprzednoia twoja analiza mówiła o 20 zł, potem o 15 zł, a teraz 12 zł ba nawet 10 zł :D:D:D uważam tak jak poprzednio opłaca cie Karku abyś naganoiał na trzymanie a on spokojnie kupuje i trzyma kurs za pysk i bedzie tak trzymał bo skupuje i bedzie skupował akcje

twoja analiza jest o kant d... potłuc i dobrze o tym wiesz, ja sie pozbyłem i sie ciesze, lepiej zarobić 2% tak jak to zrobiłem i więcej zarabiam gdzie indziej, a ja nadal mówie ludziom sprzedawajcie bo skończy sie przymusowym wykupem po 5 zł po 26.06.2009

niech kupi ktos duży i trzyma nadal to Karku od niego tak łatwo nie wyrwie akcji

powodzenia arturixx w naganianiu :D:D:D
  • Re: Uważam, że trzeba Autor: multi2007 [89.229.179.*]
    do predyktor

spokojnie, zdazysz odkupic

myslę że wiesz komu Kark chce sprzedać Alchemię i dlatego tak się denerwujesz
    1 zl wtedy nie będzie miało znaczenia

tyle zysku ile ryzyka
  • Re: Uważam, że trzeba Autor: ~ameryk@777 [89.229.29.*]
    co ty wyrocznia? odkupi po 5zł a nie 9zł ,przymusowe odkupienie po 5zł jest nie realne
    to jak kiedy bedzie te wasze 9 zł buhahahahah

ano wyrocznia , wyrocznia leszczyki
[x]
ALCHEMIA -0,83% 4,76 2019-05-30 12:13:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.