aktywa netto TERAZ na 1 akcję 5,26 zł ...... no i mały ff..... a jak wieść gminna niesie za pomocą funduszu ma wejśc na giełdę KOLBET- jeden z największych producent m.in. podkładów kolejowych
powoli, powoli, interesują się ale nie ma co się denerwowac. Jak ktoś nie chce 400 % zwrotu w niecałe dwa lata, to niech sie nie interesuje. Nikt nikogo na siłe nie będzie uszczęśliwiał. Jeszcze się przeproszą ale pewnie jak zwykle wtedy, jak będzie po 15-20. No i tak ma byc. Na tym to polega.
czwórkowiec zainwestuję 100000zł wystarczy mi 100% dla ciebie 300% czyli dostaniesz ode mnie 300tys zł ale jeden warunek gwarantujesz mi notarialnie te 100tys zl czyli moje 100% umowa stoi ok
Hej, sas, uważam twoją propozycję za świetny obustronny układ. No to ustalmy czas, po mojemu dwa lata spoko styknie, żebyś i ty i ja był zarobiony. najpierw twoje 100% a potem tyle dla mnie co ponad do czasu upływu 2 lat. Jest OK? Jak zdążę wyrwać 300 to ok, jak nieco mniej, też mi to pasi. No to decyduj czy ci nie przeszło.
kiedy zaczynacie dołowanie przed odpałem, chetnie was wspomoge silnym wsparciem kiedy juz bedziecie po zmianie trendu.
Co z tym umorzeniem zapodajcie mi jak sprawy się mają?
araz jaka wartość tej działeczki która chca sprzedac bo podobno to aż 75% wartości całej spółki 04NFI
podaj jeszcze zakładany poziom spadków bo już mnie świerzbiło by to rozbujać.
wystarczy jak mi wskażesz mniej więcej czy >= 3 =<
niechciałbym sternikowi zmienić planów tego rejsu
dzięki za odpowiedź
........... wygląda na to że ktoś mi na widelcu podstawił żer , wystarczy tylko połknąć,
podają mi jakby łyżeczką karmili niemowlaka, wsadzają prosto do buzi :))
ależ się dzisiaj objadłem, aż brzyszek boli, ale mi ciągle dokładają ,
uffff, gdybym umiał już mówić to bym im powiedział aby sami tyle zjedli to by poczuli czym jest przejedzenie się
gadam sam do siebie :(
więc sypanie się skończyło wreszcie,
jutro wiellllllllllllkie uppppppppppppppppppppp
kto zdąży kupić albo może komu uda się kupić to jest wygrany !!!
cała sprawa wygląda mi jak stragan z którego wszystko wyprzedano i zostały gołe półki,
Z rana dostawa towaru więc pewnie się kolejka jutro ustawi do kupowania