niestety PRowo tu jest słabizna, ACTION kilak lat temu jednak to zrobił z finezją i mocą, a tu nawet prezes musi sprzedawać śmieciowe ilości bo na waciki brakło, a powinien kupować skoro mówił, że wycena godziwa to min. 10 PLN.
Jedyny ratunek to dodanie do indeksów i podkupowanie przez fundy jak wspomniał mrfiesta, ale to raczej się nie wydarzy na większą skalę, kolejny minus jest taki, że jest bardzo mało troli spadkowych.
I pomyśleć, że jeszcze tak niedawno brali z ukrytego po 8.XX. na ten moment to chyba jeden z najtańszych walorów na bananie, jeśli chodzi o wskaźniki.
Ja mam bardzo duży pakiet i ewidentnie ktos się zabawka żebyście podawali decyzja należy do was ale 600akcji w 6zleceniach no proszę juz nawet nie mają czym porządnym postraszyc
Bo w tym momencie jest całkowicie inny sentyment do spółki zobacz na same obroty, przecież handel padł, niby nic się nie stało złego, ale właściciel powinien raczej skupować, chyba że tu jest specjalne jest zabawa małym FF.
Jedno jest pewne spółka ma śmieszną wycenę, a kręci co roku towarem za prawie 2mldy PLNów przecież to jest bananowa farsa.
Dnia 2023-03-02 o godz. 11:56 ~AdamSmith napisał(a): > bankrut [10.102.52.*] > Kpiarz [10.102.52.*] > > I proszę jakiś Kret - YN sam do siebie pisze haha. > > Dla uspokojenia [10.102.52.*] towar mam zakopany, podobnie jak cognora z warantów :), chociaż tam mnie kusi aby oddać część
Argus Research NY dał moc na ASBIS, który ciągnie rynek widać jednak że jest spore nie doszacowanie, a popyt na elektronikę i nowe technologie w XXI wieku musi być, ludzie bez masła przeżyją ale nie bez facebooka :)
Pamiętam jak ASBISa brałem na promocji covidowej w marcu 2020 po 2,45 PLN i to sporo więcej niż teraz mam KOMPA, ale promocja była też niesamowita, teraz ASBIS ma wycenę 1,5 mld a KOMP 0,08 mld nie może pokonać przy prawie 2 mlnd obrotu w GK.