na śniadanie była kaszana i kasza manna o smaku banan a na drugie było wino tanie, a karp pływał w wannie aaaaaaaaaaaaaaż zd*chł zdrowa żywność to jest to! Oraz regularny sto*ec oooo!
brak cierpliwości ,brak kasy ,inne wypadki losowe ,,,,,męska decyzja i wysiadaj ,szkoda TWOJEGO czasu w innym miejscu zarobisz ,ja jestem i będę ,dywidenda 0,15-0,25 zł w zupełności mnie zadowoli i dalej spokojnie dobieram -TAKI KAPRYS
wedle moich rachunków dywidenda bedzie miedzy 9 a 32 groszy (zgodnie z polityka dywidendowa firmy ; zakladajac , ze spolkapokaze okolo 12 mln zysk netto - to z kolei dosc ostrozna prognoza wyniku)
wybacz CDF ale mamy inne spojrzenie na firmę ,ja zbieram i dobieram i pozostanę tutaj długo ,bardzo długo ,to jest swoisty fundusz mój emerytalny i nie interesują mnie /szybkie/ akcje tutaj ,nie neguję że to CELOWE zeszmacenie jest irytujące , ale wszystko ma swój czas i miejsce ,raport roczny tylko mnie upewni w mojej decyzji ,dynamika przychodów czyli rozwoju jest oszałamiająca i kiedyś to zostanie zauważone
zaczekamy co raport wykaże ,dodatkowo nie zliczę już /dziwnych przypadków / jakie tutaj miały miejsce w /szmaceniu/ kursu ,TY wiesz swoje ,ja pozostanę przy swoim ,pozostaje tylko pytanie kiedy robić właściwe zakupy ,gdzie zrobią dno ?
dobra ,poszukaj art. w dowolnym biznesowym wydaniu z ostatniego półrocza który pisał negatywnie i forku i poszukaj takich które pisały pozytywnie , potrafisz wskazać negatywne ? to albo oni są dyletantami /wówczas ja też/ albo my mamy rację i kurs jest celowo szmacony ,podaj liknki
kużwa nie zainwestuje w cokolwiek innego co jego zdaniem przyniesie zyski w najblizszej przyszłości juz go o to pytałem nie raczył odpowiedzieć bo nie ma zielonego pojęcia w co innego mógłby włożyc zamrożoną kasę, ergo nie obiecuje, że i na tej hipotetycznej spółce, nie jęczałby że go oszukali
tylko wylewać swoje żale i krażyć jak hiena, potrafi