Pięknie to społeczność obroniła, są jakieś plusy z tego że ludzie siedzą tu tyle lat na haku hahaha Sama sb spółka zbudowała akcjonariuszy co się znają i teraz tak szczuczne zaniżanie akcji nie zadziała. Przestańcie skrywać dobre infa i na siłe wypuszczać złe bo i tak nie wygracie.
od 2 tyugodni wyrażnie ktoś opuszcza pokład . Nie chce wystraszyć drobnicy ( dużymi pakietami na sprzedaży ) dlatego trwa to tak długo. Ciekawe ile tego jeszcze ma do upłynnienia?
ty wiesz oczywiście lepiej. Ten ktoś chce wyjść po najwyższej z możliwych cen. Może ty to potrafisz lepiej więc ten ktoś musi przejśc dodatkowe szkolenie u ciebie . Przejrzyj na oczy
Tak, obrót 50 tys. a ty mówisz o jakimś wyjściu grubej ryby. Tutaj nikt nie wychodzi bo za chwilę ktoś z grubych będzie musiał dobrać i wtedy się zacznie... Nawet nasz Wieszcz "złej pogody" Maliniak pewnie jest dzisiaj zdziwiony że tak słabo spadło....Chyba sam razem z kolegami z zarządu nie wieżą już w to co piszą.
Tak trzymać koledzy, nie oddawać ani jednej akcji za free...
No ciekawe . Nie chca dofinansowania ? Czyli nie chca zeby im jakies kontrole w papierach grzebaly ? Co oni maja do ukrycia ze tak rezygnuja z kasy ? . Prawde mowiac to zostalo mi jeszcze 230 kilo i co z tym robic ? Cyba juz wiem .
Na każdym etapie projektu ktoś to sprawdzał i już wcześniej widzieli ze się nie wyrobią zgonie z umowa dlatego na ta chwile mieli tylko 2,5 mln dofinansowania nie otrzymali kolejnej transzy dofinansowania bo były problemy twoim zdaniem mieli poczekać aż dostaną całe 12 mln i później je zwracać lepiej oddać 2,5 i dalej robi co uważają na stosowne jeśli uważasz ze to duży kłopot dla nich to zobacz czy mają gotówkę w kasie a jak chcesz sprzedać to wybrałeś dziwny sposób
Chudy Ty też zawiedziony, bo z tego co pamiętam czekasz na niższe poziomy żeby wejść.... Przynajmniej uczciwie postawiłeś sprawę, a zatem czekasz dalej?
mam swoje zdanie na temat spółki i swoje zdanie bardzo zbliżone do zdania Maliniaka na temat zarządu jak widać słusznie bo dalej postępują szkodząc akcjonariusza czy robią to celowo nie wiem ale spółka nie jest zła i zarabia zatrudnia ludzi i to nie jakaś wydmucha uważam ze prędzej czy późni da się zarobić i będę czekał aż puszcza znowu komuś sl i poleci niżej narazie mam czas bo nie ma tu żadnych informacji które mogły by spowodować wzrosty